anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak nadać przesyłkę

Client:97078935
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, pierwszy raz sprzedałam przedmiot przez allegro lokalnie. Kupujący zapłacił za opony i za wysyłkę 17 zł, jak mam wysłać przedmiot skoro nie mam żadnych danych, czy mam sama płacić za wysyłkę kurierem i szukać przewoźnika? Jeśli tak to czemu wyświetla się opcja wysyłki kurierem Smart?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:97078935 Cześć. 🙂 Na Allegro Lokalnie Smart obowiązuje tylko w metodach dostawy Allegro Paczkomaty InPost i Allegro One Box. 

Klient wybrał metodę Przesyłka kurierska - przedpłata. Taką paczkę nadasz poza Allegro, np. na poczcie czy przy pomocy brokera kurierskiego. Obawiam się jednak, że ustawiłeś za niską kwotę — nie wiem, czy uda Ci się nadać za 17 zł 4 opony. 

Dane do wysyłki znajdziesz tutaj: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/sprzedane 

oznacz moderatorów

Client:97078935
#1 Nowicjusz#

Kwota się ustawiła sama automatycznie nie wiem czemu tak niska, ja próbując znaleźć przewoźnika wyszukuje mi za około 200 zł

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:97078935 Kwota jest proponowana dla standardowych przesyłek — ale jest to okno edytowalne, gdzie ustawiasz własną kwotę. Różnica w cenie jest duża, być może warto skontaktować się w tej sprawie z klientem i poszukać jakiegoś alternatywnego rozwiązania. 

oznacz moderatorów