Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem 2 przedmioty i nie mogę odebrać środków pieniężnych nie mogę zweryfikować konta a wpłaciłem 1,01 zł od PAYu i czekam już parę dni i nic , pieniądze są w allegro ale nie na moim koncie 😕
Musisz poczekać na zakończenie weryfikacji.
3 dni już czekam. ile się czeka czasu ?! :**
PayU powinno 3dni Przelewy24 5dni o ile wszystkie dane są zgodne>dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same.
podałem nr konta bankowego jest taki sam jak jak dane konto w allegro , jest tam coś o nazwie banku ?? bo nic takiego oprócz numeru nie podawałem było wpisać numer tylko...
Sam sobie z tym nie poradzę proszę o konkretną pomoc....
Jak się zgadzają to czasem się ...zapominają,wezwiemy moderację, niech sprawdzą.
@ko_alka Proszę o pomoc tą moderatorkę a jak nie to innego moderatora. Paczki gotowe do wysłania pieniądze na allegro ale nie na koncie bankowym
może wysłać zdjęcie moderatorowi np. data i operacja oferty ?
@mr_omaProszę o pomoc moderatora !
@konripl, niestety nie mamy informacji o przelewie weryfikacyjnym. Czy możesz wysłać jego potwierdzenie na spolecznosc@allegro.pl?
Sprawdź też, czy odbiorcą przelewu na pewno jest operator Przelewy24 (PayPro).
Jak wypłacić pieniądze ?! Czy musi być Opłata od sprzedaży zapłacona ?!
@konripl nie , możesz zrobić to od razu po pojawieniu się środków , jeśli masz zweryfikowane konto do wypłat .
@konripl tak jak napisał @mdrogeria musisz aktywować konto do wypłat.
Aby to zrobić wejdź proszę tutaj, wypełnij formularz oraz wykonaj przelew weryfikacyjny w części poświęconej operatorowi PayU. To ważne - dane właściciela konta Allegro i konta w banku muszą być takie same, a przelew musi być wykonany z konta, którego numer podałeś w formularzu. Weryfikacja w przypadku tego operatora może zająć do 3 dni roboczych.
Przecież zapłaciłem 1,01 zł na konto payu żeby aktywowali mi usługę
@konripl na Twoim koncie widzę takie działanie tylko do operatora Przelewy24 i to sprzed 5 lat (wypłaty od Przelewy24 nie są obecnie aktywne, ponieważ tamta weryfikacja się nie powiodła).
Proszę mnie pokierować jak to zrobić bo dla mnie to czarna magia...
Muszę jakoś odebrać pieniądze ! co mam zrobić żeby ostatnia weryfikacja się powiodła 😉
@konripl Tu masz wszystko opisane jak to zrobić: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
widoczne są dla Ciebie tu: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system
Proszę podać link, w którym zobaczę to działanie Przelewy24 sprzed 5 lat