Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Jestem na Allegro już ponad 20 lat i to co się teraz dzieje to jest tragedia. Dużo aukcji mam takich że ktoś kupuje i nie płaci lub kupuje i po dosłownie kilku minutach pisze że chce anulować zakup. Czy można w jakiś sposób ustrzec się przed takimi użytkownikami. Zgłaszałem do Allegro ale nie potrafią pomóc bo nie obchodzą ich sprzedający tylko kupujący. (mam nawet taki przykład, ktoś kupił ode mnie rzecz i nie zapłacił i zgłosił do Allegro dyskusję, że nie otrzymał towaru i co? i ja się musze tłumaczyć za debila co nie zapłacił...)
Trudno coś Ci doradzić, wiele złego się tu dzieje, z pewnością nie warto udostępniać odbioru osobistego i pobrań z prowizją problemy. Ustrzec się po prostu nie da.
oprócz kasa na konto to wysyłam innych form zapłaty nie udostępniać to nie da się ustrzec bo to wylęgarnia patologii jest. Promować tez nie promuj bo wyrzucasz kasę w błoto jak kupi i nie zapłaci. Albo zmienić platformę na bardziej user friendly
Jedynie co to pozbądź się najbardziej kłopotliwych form dostawy (odbiór osobisty ,za pobraniem) . Takich osobników trudno wytępić najpierw licytują lub kupują na kup teraz a potem dopiero sprawdzają czy to samo nie jest gdzieś wystawione taniej i rezygnują .
U mnie podobna sytuacja dlatego zrezygnowałam z odbiorów osobistym i nie wysyłam za pobraniem.