Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@KrzysztofSz1956 Cześć. 🙂 Przekazałam wszystkie wskazane oferty do usunięcia. Po ich usunięciu otrzymasz powiadomienie mejlowe.
Zwracam się z ponowną prośbą o naprawienie pakietu smart po usunięciu ogłoszeń,
dziękuję 🙂
@m_m_93 Opisz dokładnie problem jaki napotkałeś.
Proszę Panią, dziękuję za przekazywanie moich próśb o usunięcie zakończonych ogłoszeń.
Jest jeden problem. Treść ogłoszenia jest usuwana, ale nagłówek (tytuł ogłoszenia) wciąż widnieje w zakładce "zakończone". Czy nie da się usunąć wszystkiego, łącznie z nagłówkiem/tytułem ogłoszenia?
@KrzysztofSz1956 Niestety nie. Nie usuwamy ofert z Twoich zakładek. Przestają one jednak być widoczne dla potencjalnych klientów, korzystających z internetowych wyszukiwarek.
Szczerze (i delikatnie) mówiąc, bardzo dużo brakuje Wam już nie do doskonałości, ale do w miarę prawidłowego i możliwego do zaakceptowania działania!
Po usunięciu ogłoszeń nieaktywnych jako takich które naruszają regulamin - allegro blokuje pakiet wysyłek smart, Panie chyba powinny o tym wiedzieć ? Prosiłbym o naprawę pakietu, mam wystawione drobnostki które stają się atrakcyjne właśnie przez opcję "darmowej" wysyłki
@m_m_93 gotowe, blokada jest już zdjęta.
Dzień dobry.
Proszę o usunięcie następującej zakończonej oferty na Allegro Lokalnie:
20fb8c98-9451-4a5d-89b6-f0390fbee5cf
@julkopulkos zgłosiłam Twoją prośbę, oferty zostaną usunięte w ciągu 24h, otrzymasz powiadomienie e-mail, gdy tak się stanie.
Chciałbym prosić o usunięcie zakończonych aukcji z allegro lokalnie.
e36db39a-a717-4b1b-ab98-5adf5e933df0
oraz
71bcdc34f664-4d72-a963-b7a207499e6d
@Cine17k Zostaną usunięte w ciągu 24 godzin.
Dziękuję. Rozumiem że aukcje znikną z listy zakończonych i nie będą już widoczne dla pozostałych użytkowników?
@Cine17k Będą widoczne w Twojej zakładce, ale potencjalni kupujący nie będą już mieli do nich dostępu.
Proszę również o usunięcie:
71bcdc34-f664-4d72-a963-b7a207499e6d
Dziękuję.
@Cine17k zgłosiłam Twoją prośbę, oferta zostanie usunięta w ciągu 24h, otrzymasz powiadomienie e-mail, gdy tak się stanie 🙂
Proszę o usunięcie
@panKamil16 Usuniemy oferty w ciągu 24 godzin.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chciałem usunąć nie aktualne ogłoszenia jak to mogę zrobić ?
@esta1973 Możesz podać tutaj ich numery. Zgłoszę je do usunięcia.