anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usunąć zakończoną ofertę na Allegro Lokalnie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
matiklo
#7 Wielbiciel#

W jaki sposób można usunąć ogłoszenie z allegro lokalnie?

oznacz moderatorów
4 510 ODPOWIEDZI 4 510
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@piotrsmolinski27 @Mario34 Usuniemy te oferty w ciągu doby. Proszę o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
krzys601
#9 Pomysłodawca#

Podaję numery ofert

08bf156a-a437-4096-9275-ffa19c531a26

459695f5-7cb2-41f6-a85b-a7f74e778169

fb3368f6-eb18-4a32-b7ac-44ac78366cb0

36369d67-cf47-4883-92e9-ceb0772d9981

Proszę Moderatora o usuniecie tych ofert.  Ogłoszenia zostały zakończone.

Z góry dziekuję i pozdrawiam.

Krzysztof

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  pomóżcie posprzątać koledze.

oznacz moderatorów
krzys601
#9 Pomysłodawca#

kolekcjoner608

Bardzo dziekuję za wsparcie.

Jeszcze raz apel do moderatorów.

Proszę o usuniecie zakończonych ofert.

I jeszcze kolejny raz prośba o zakładkę usuń przy ogłoszeniach zakończonych.

To zdecydowanie rozwiązałoby ciągle powtarzające się problemy z usuwaniem zakończonych ogłoszeń

oznacz moderatorów
krzys601
#9 Pomysłodawca#

Po raz kolejny bardzo proszę któregoś z Państwa Szanownych Moderatorów o usunięcie moich zakończonych ofert. Ogłoszenia są już nieaktualne, a zalegają w zakładce "zakończone ogłoszenia". Niestety sam nie mam możliwości tego usunąć. Serwis w dalszym ciągu tego nie umożliwia. Bardzo proszę usunąć te oferty. Numery ofert podałem w pierwszym wpisie tego postu. Z góry dziękuję i czekam na potwierdzenie usunięcia przez Państwa.

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzys601, poprosiłam o usunięcie tych ofert - potrwa to ok. 24 godziny. 🙂 

Maja
   Moderatorka

#9 Pomysłodawca#

Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że uda się je wycofać. O wiele łatwiej by było, gdyby była możliwość samemu usuwania zakończonych ofert. A tak musimy Pani i innym zawracać głowę. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Krzysztof

oznacz moderatorów
krzys601
#9 Pomysłodawca#

Szanowna Pani Maju. Wczoraj o godzinie 9.12 otrzymałem od Pani wiadomość, że zleciła Pani usunięcie moich zakończonych ogłoszeń. Miało to potrwać około 24 godzin. Przed chwilą logowałem się do swojego konta i niestety w dalszym ciągu, pomimo iż minęło ponad 32 godziny ogłoszenia nadal są widoczne w zakładce "zakończone  ogłoszenia". Uprzejmie proszę, ażeby Pani zleciła ponowne usunięcie zakończonych ogłoszeń z mojego konta. Jest to dla mnie sytuacja krępująca, ale ponownie proszę o ich usunięcie. Mam nadzieję, że tym razem będzie to skuteczne. Pozdrawiam. Krzysztof

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzys601, usunięcie oferty ma na celu ukryć ją przed potencjalnymi kupującymi. Nie wpływa to na to, że Ty będziesz ją widział w zakładce Zakończone ogłoszenia. 🙂

Swoją poprzednią wypowiedź usunęłam, aby nie wprowadziła nikogo w błąd. 🙂

Maja
   Moderatorka

#9 Pomysłodawca#

Pani Maju, czyli nie ma Pani możliwości usunięcia zakończonych ogłoszeń z zakładki "zakończone ogłoszenia"? Jeżeli nie to proszę usunąć mój wpis pokazujący zrzut ekranu zakładki "zakończone ogłoszenia". Bowiem nie wiem, czy sam mogę to zrobić. Skoro usunęła Pani swój wpis to proszę usunąć też mój pokazujący zawartość zakładki "zakończone ogłoszenia",ażeby nie był widoczna dla innych. Z góry dziękuję . Pozdrawiam. Krzysztof

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzys601, niestety obecnie nie ma takiej możliwości. Usunęłam Twój poprzedni wpis. 🙂  

Maja
   Moderatorka

#9 Pomysłodawca#

Bardzo mi przykro, że samemu tego nie można usunąć, a jeszcze bardziej przykro, że Moderator, który powinien mieć tego typu uprawnienia nie może tego zrobić. Jednocześnie bardzo dziękuję za cierpliwość i zrozumienie nowicjusza. Dziękuję za usunięcie wpisu. Mam nadzieję, że któregoś dnia będzie można czyścić zakładkę "zakończone ogłoszenia" . Pozdrawiam. Krzysztof

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzys601, dziękuję Ci Krzysztofie za zrozumienie. 🙂 Mam nadzieję, że nie zniechęci Cię to do odwiedzenia Gadane ponownie.  

Maja
   Moderatorka

#9 Pomysłodawca#

Bardzo dziękuję Pani Maju za miłe słowa. Zapewne będę tutaj zaglądał ze względu chociażby na tę nieszczęsną zakładkę "zakończone ogłoszenia". No ja to tych zakończonych ogłoszeń mam niewiele, ale są odoby które mają w tych zakładkach ogromne ilości zakończonych ofert. Przepraszam za wyrażenie ale przecież to jest śmietnik. Czy nikt nie może o tym pomyśleć żeby chociaż Moderatorzy mogli na prośbę osoby zainteresowanej to usuwać. Przecież to jest niedorzeczne. O co tak naprawdę chodzi, że przetrzymuje się tego takie ilości? Mam nadzieję, że sytuacja się w końcu zmieni, bo wiele osób o to postuluje. Pozdrawiam Panią serdecznie. Krzysztof

oznacz moderatorów
damiks10
#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Proszę o usunięcie zakończonego ogłoszenia o numerze:

0a592123-6ec9-4077-89cf-e5d7cf8b7caf

Z góry dziękuję 🙂

oznacz moderatorów
damiks10
#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Proszę o usunięcie zakończonych ogłoszeń o numerach:

0a592123-6ec9-4077-89cf-e5d7cf8b7caf

79fec1fa-7c83-40a9-84df-97919947bad0

e75e738e-3312-48c4-8cf2-bf63552cece0

Z góry dziękuję 🙂

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@damiks10, poprosiłam o usunięcie tych ofert. 🙂  

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Również proszę o usunięcie zakończonego ogłoszenia

2b2dba56-8ec9-4df8-9800-8c5719a792ae

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mazurekmichal @basketkrujordan Dziękuję, przekazałam już prośbę o usunięcie ofert, które wskazaliście. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
projekt-projekt
#7 Wielbiciel#

Witam, czy mógłbym prosić o zakończenie i usunięcie ogłoszenia , licytujący się rozmyślił i nie zamierza płacić za wygraną licytację. 
nr oferty 4f194dad-6218-40c5-9dc4-1d5fb6cf9997

oznacz moderatorów