Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
korzystając z serwisu "allegro lokalnie" mam oznaczenie, że sprzedaję jako firma. Chciałbym sprzedawać jako osoba prywatna. Mam świadomość, że może się to wiązać z faktem, że główne konto allegro mam ustawione na firmowe (nie korzystam z opcji konta firmowego, ponieważ do sprzedaży allegro założyłem osobne konto). W jaki sposób mogę usunąć status konta firmowego na allegro lokalnie, lub, jeżeli to konieczne, również na zwykłym allegro?
serdecznie dziękuję za odpowiedzi!
Nie zmienisz konta firmowego na zwykle, kiedyś dało się teraz to w zasadzie niewykonalne.
dziękuję za odpowiedzi, już rozumiem że zmiana konta na firmowe była nieodwracalna. Czyli w związku z tym nie ma możliwości również wprowadzić zmian na allegro lokalnie? Widnieje tam komunikat, że sprzedaję jako firma, pomimo że sprzedaję jako osoba fizyczna. Nie chcę wprowadzić kupujących w błąd, czyli że przysługuje im prawo odstąpienia od umowy, kiedy tego prawa nie mogę zaoferować jako osoba fizyczna
@yodan76 przykro mi, ale nie. Konto na Lokalnie to takie samo konto jak na Allegro, więc status (firma lub zwykłe) jest taki sam w obu miejscach i nie da się tego zmienić.