anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak z wrócić nie prawidlowy przedmiot na allegro lokalnie

LegiaGoll
#7 Wielbiciel#
  • Zostałem oszukany chce zwrócić przedmiot i odzyskać pieniądze. Brak kontaktu ze zprzedajacym ,nie mam adresu zwrotu jak mam odesłać przedmiot allegro protect chce dowodów na zwrot ,odesłanie przedmiotu. Jak mam je uzyskać ja sprzedający nie odpowiada a na allegro lokalnie nie ma pełnego adresu do zwrotu?
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Bo tam nie przysługuje prawo zwrotu, możesz zwrócić tylko za zgodą sprzedającego, Ale masz towar niezgodny i składasz reklamacje to za pomocą dyskusji, masz tu pomoc Allegro, tu sprzedający ma 24godz, na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

LegiaGoll
#7 Wielbiciel#

To już przechodziłem składałem wniosek allegro protect chce chce dowodów na odesłanie paczki. Jak mam zwrócić przedmiot Jak sprzedawca nie współpracuje nie odpowiada ,nie podaje adresu do zwrotu . ? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Przecież to należy wyjaśnić, pierwsz słyszę że AP uzależniało wypłatę z tego powodu, jak nie masz komu i jak: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  da się z tym coś zrobić?

oznacz moderatorów

LegiaGoll
#7 Wielbiciel#

Na ten moment musieliśmy wstrzymać Twój wniosek nr 249488-1715232688

Dlaczego?

We wniosku brakuje dokumentu, który potwierdza odesłanie przedmiotu do sprzedawcy.

Co dalej?

Prosimy, abyś przesłał w załączniku, potwierdzenie odesłania przedmiotu do sprzedającego, wtedy rozpatrzymy wniosek ponownie.

Tak napisali i co dalej ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@LegiaGoll Rozpocznij dyskusję ze sprzedającym. Jeśli po raz koleny nie odpowie, do sporu włączy się pracownik Allegro.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LegiaGoll
#7 Wielbiciel#

Tak też zrobiłem. Nie ma odpowiedzi od sprzedającego.

oznacz moderatorów