Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Allegro zablokowało mi konto ze względu na pkt 2.12 Regulaminu Allegro.
Czy ze względu bezpieczeństwa . Czyli wg nich nie jestem bezpieczny .
Wcześniej było to wg nich związane z tym że ponoć ktoś włamał się na moje konto nie jest prawdą
W jaki sposób teraz można przywrócić sprzedaż . Bo odpisują mi że nic w tej kwestii się nie zmieni bezterminowo .
@lasexta w ostatniej wiadomości z działu bezpieczeństwa otrzymałeś informację, że decyzja dotycząca blokady Twojego konta jest ostateczna i nie ulegnie zmianie, więc przykro mi, ale nie możesz przywrócić sprzedaży.
a z jakiego powodu ? bo allegro twierdzi że
1 .problemy z transkakcja - nie prawda
2. włamanie na konto - nie prawda
3. ze względu bezpieczeństwa . Jakiego ? pkt regulaminu .
i tak w kółko
@lasexta Poważna sprawa, blokada na zawsze.
nie to nie jest poważna sprawa. Wg nich było włamanie na konto co nie jest prawdą.
Jak masz argumenty przeczące ich tezie to im udowodnij że nie mają racji lub możesz próbować dochodzić się z nimi na drodze prawnej . Sam najlepiej wiesz co mogło mieć wpływ na ich decyzję .
wg nich to jest "względy bezpieczeństwa" poźniej rosili by udowodnić że posiadam to co chce na sprzedaż dostali to co chcieli ale nie odpisali . Mimo iż prosili o dostarczenie. Później jednak ponownie pytam oni twierdzili że nie dostali żadnego maila .
@lasexta Skąd możesz wiedzieć że nie było włamania? Włamywacz ci powiedział?
bo mam konto od prawie 20 lat i tylko ja je obsługuje więc wiem. Włamanie jest wymysłem.
@lasexta Jak to dobrze żyć w błogiej niewiedzy, gdy wydaje się że wie się wszystko:
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=wyciek+danych+Allegro
Tylko że to się wydarzyło dużo później niż to co ja opisuje .
A wjazdy się robi na konta przedsiębiorcze .