Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kradzież !
@ZbigniewKubasiak Nie potrafisz nawet google zapytać?
Klikasz w linki?
jestescie moderatorami ..macie swoich przełożonych ..tak ciezko byscie dali mi kontakt besposrednio chce zglosic spraqwe besposrednio do kierownika alllegro nie do posrednikow
boicie sie ..
NIECHCE LINKOW , FORMULARZY , TYLKO KONTAKTU DO KIEROWNIKA 😉 POWAZNA SPRAWA NIE;)
Nie że nie chcemy, tu nie ma takiej możliwości, tu tylko kontakt poprzez formularz, zrozumiałeś?
@ZbigniewKubasiak To ty chyba do Luxemburga chcesz....? Nie za wysokie progi?
jakie progi ;)..a wasz kierownik to ten sam co w luxemburgu czy jak to jest w tym swiecie ?
chce kierownika z POLSKI ! zastepce kierownika , menadzera , itp byle nie zwami bo wy nie macie takiej odwagi mu powiedziec
moderator to osoba ktora idzie i szepcze kierownikowi do ucha o czym pisza na allegro ...chce rozmawiac z glownym moderatorem !
Witam.
Jestem Ambasadorem Allegro, szef wszystkich szefów. Proszę opisać problem Panie Zbigniewie.
Pozdrawiam
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina.
no wkońcu jest jakiś szef 😉 , problem polega na tym dlaczego w skrzynce SPAM na poczcie pojawil mi sie tego typu mail
| ||||||||
| ||||||||
|
Widzisz jak szybko wyrywamy chwasty? Polecamy się na przyszłość, szeroki zakres usług, wyrywanie chwastów, przekopki, sianie warzyw, jarzyn...
Pozdrawiam
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina
Kurtka, a ja w nocy spałem. A tu tak fajnie było 🙂
@serwis-texas mnie zamurowało więc odpuściłem.
Do całej tej ciekawej dyskusji dodam tylko, że tego rodzaju sytuacje to najczęściej (i również tym razem) efekt włamania na konto Allegro, a więc nieostrożności jego oryginalnego właściciela. Przeprowadzenie takich operacji z nowo założonych kont nie udałoby się. "Weryfikacja każdego użytkownika" niczego by tu nie zmieniła, @Halfrunt.
O, w końcu pojawił się kierownik😉
Widzisz @msniezek Krzysztof Jarzyna ze Szczecina zrobił akcję i już oszust zablokowany.
Nie smucimy się, beczunia all time i jest fajnie,