Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujacy założył dyskusje bo nie otrzymal paczki , dlatego że nie opłacił przesyłki na allegro. Tak wypełnił formularz dostawy. Pracownik allegro w dyskusji napisał iż mam wysłać paczkę do poniedziałku. Jeśli nie opłacił to ja nie będę opłacać wysylki . Co robic ?
no to teraz czekaj bo może zlituje się jakiś człowiek po stronie Allegro i będzies miałą kompana do rozmowy, bo tak to....
a jak trafiłaś na rozumnego kupująceo, to... też sie odezwie
Jak na razie to kupujący mnie tylko obraża a allegro milczy w tej kwestii
a kiedy był zakup? i to na AL czy zwykłym? Bo może minął czas na zapłatę i możesz uznać, że do sprzedaży nie doszło z powodu nieodebrania przedmiotu. Widzisz adres tego gościa? Jest szansa że on mieszka w odległosci, która uzasadnia osobisty odboór?
28.04 . Na allegro lokalnie. Duża odleglosc
on pewnie nie zauważył że wybrał odbiór soobisty. ja bym zadzwoniła i wyjasniła to z nim. to raz
dwa - minęło 5 dni. Gościa nie było. Do sprzedaży nie doszło. I tak długo czekałaś.
Coś tu brakuje. Albo allegro znów zaczyna odlatywać 🤔
Poprosiłam o opłatę przesyłki na allegro a nie jak on chciał po za allegro
A miałaś w ogóle ustawiona wysyłkę??
Tak
Tylko jak technicznie? Trzeba poprosic o dopłatę - jest taka opcja ale czy przy wybranym odbiorze osobistym? A jak ta go namówiła na pobranie? Wtedy możesz jutro wysyłać
Teraz już tylko mnie obraża, bo chce zwrot pieniędzy.
Tak bo połapał sie ze strzelił głupotę.
powinnas mi je oddać już 3 tug temu
@Agabka2019 wskaż proszę, o jakie zamówienie chodzi? Nie widzę u Ciebie sprzedaży na Lokalnie z 28.04.2023.
Utis 1
@Agabka2019 doprecyzuj proszę i upewnij się, że zgłoszenie dotyczy konta, z którego piszesz.
@Agabka2019 na allegro lokalnie nie ma możliwości dokonać dopłaty
Wiec trzeba było to od razu uwalić