Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujacy założył dyskusje bo nie otrzymal paczki , dlatego że nie opłacił przesyłki na allegro. Tak wypełnił formularz dostawy. Pracownik allegro w dyskusji napisał iż mam wysłać paczkę do poniedziałku. Jeśli nie opłacił to ja nie będę opłacać wysylki . Co robic ?
A jak możliwe że opłacił zakup a nie opłacił przesyłki? obrazka nie widzimy.
Jeśli nie udostępniałeś "za pobraniem" tylko po przedpłacie to nie mogą Cię zmuszać aby coś wysyłać dopóki klient nie przeleje gotówki . Sprawdź dobrze czy jego wpłata nie widnieje u Ciebie w "allegro finanse" ,bo być może jego przelew był i tylko Ty go jeszcze nie widzisz.
Wybrał sposób dostawy odbiór osobisty przedpłata
A nie wpłacił za wysyłkę: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-04-28&dateTo=2023-...
Nie wpłacił bo wybrał sposób dostawy odbiór osobisty przedpłata
Wybrał sposób dostawy odbiór osobisty przedpłata
jak wybrał osobisty to czekaj w chałupie na gościa
Czekam ale poskarżył się w dyskusji że nie dostał paczki i pracownik allegro napisał że mam wysłać do jutra.
Nie wysyłaj, a to pracownik czy BOT?
A jak to odróżnić?
napisz pracownikowi że rozumiesz że jest łikend i że rozumiesz że pracownik jeszcze wczorajszy ale gościu chce Cię odwiedzić by se wziąć co kupił, więc nie da rady wysłać
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Może spójrz czy tak to działa?
a jak byś odpowiedziął w dyskusji, że to był odbiór osobisty? Bot tego nie widzi.
Napisałam to w dyskusji i załączyłam screen
Ale to nic nie daje
zamów rozmowę z konsultantem, niech zajrzy do dyskusji jako żywy człowiek i się w niej wypowie. Nie wiem na jakiej zasadzie do dyskusji przydzielane są boty a kiedy zagląda tam człowiek
Nic nie wysyłaj do wyjaśnienia sprawy przez kogoś z głową z allegro . Skoro ktoś wybiera odbiór osobisty to nie ma prawa domagać się dostawy za jaką nie zapłacił.
no tak tylko że Allegro go w tym absurdzie popiera i daje jeszcze powód do myślenia że ma rację
Dokładnie tak