Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ten sam problem co inni użytkownicy na Allegro Lokalnie. Rozliczam się przez PayU, mam aktywne wyplaty PayU i dostępne środki do wypłaty na AL ,a jednak przycisk od wypłat jest na szaro i nie da się wypłacić środków. Jestem na Allegro ponad 15 lat i zawsze realizuje rozliczenia przez PayU. Moje rozliczenie dla A.Lokalnie za obsługe transakcji opłaciłam również przez PayU, trwało to kilka minut., a jednak moich pieniędzy ze sprzedaży w drugą stronę nie mogę odzyskać. Problem z wypłatą środków Z 3 TRANSAKCJI trwa już ponad tydzień a sytuacja nadal nie rozwiązana. Moze moderator się wypowie. Pozdrawiam Jogi_62
a nie jesteś zalogowana na lokalnie innymi danymi niż na zwykłym koncie?
Jeśli tak to zaloguj się na zwykłym koncie jak i na lokalnie tymi samymi danymi.
Mam konto powiązane , ten sam Nick i login...i zawsze robię transakcje kupna - sprzedaży przez PayU i jest tylko problem z wypłata środków na AL Lokalnie. Zrobiłam przelew przez PayU Rozliczyłam obsługę sprzedanych produktów dla Al.Lokalnie,a kupujący na podglądzie zapłacili za towar przelewem ,i są rozliczeni w sprzedanych transakcjach ,produkty zapłacone i odebrane
ŚRODKI od 15 Maja 2023 do wypłaty
ŚRODKI PAYU
Moderator Allegro odpowie ?
Dlaczego nie mogę wypłacić/?
Środki wypłacane automatycznie-ustawiona opcja
@Jogi_62 konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Problem z wypłatą środków wciąż nie rozwiązany. Nadmieniam, że wszelkie operacje zakupów i sprzedaży przez PayU do tej pory były bez zastrzeżeń, jednak wypłata środków z sprzedaży nadal zablokowana. Proszę o info co się dzieję.
@Jogi_62 środki posiadać na saldzie PayU, a weryfikację przeszłaś dla Przelewy24. Musisz wykonać odrębną weryfikację dla PayU. Zrobisz to tutaj. Przelewu do PayU w przeciwieństwie do Przelwy24 nie da się zrealizować szybką wpłatą, więc należy ręcznie przepisać dane do przelewu. Wszystkie duże i małe litery w tytule muszą pozostać niezmienione. 🙂