Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z utworzeniem etykiety do Allegro InPost z Allegro Lokalnie. Po wpisaniu wszystkich danych klikam na utwórz etykietę i system się zawiesza. Kółko się kręci i nic. Już to próbuję kilka godzin. Ktoś ma taki sam problem?
@_HolaOla_ Czy awaria już usunięta?
@Ewa0523 Jeśli nie możesz nadać etykiety, napisz proszę do nas przez ten formularz.
????????
Sprzedałam gogle na alegro lokalnie ,transakcja opłacona,zamówione in post , ale nie ma etykiety wysyłkowej, nie wyswietla sie tak jak u innych kt.
[edycja]
@stani12 usuń dane kupujacego bo udostępniasz je publicznie 😞
A udostępniłeś allegro paczkomat przy wystawianiu zgodnie z instrukcją
@stani12 Sporo osób zgłasza ten problem, nadaj bezpośrednio ze strony InPost. Będzie nieco drożej, ale nadasz bez problemu. Reklamację złóż do Allegro - niech Ci oddadzą różnicę.
Awaria dalej trwa! nie można utworzyć etykiety ! Przedmiot sprzedany, kupujący czeka i nic nie działa, na **piiip** wszystko działa sprawnie.
Tak jak wyżej od kilku dni nie mogę utworzyć etykiety na allegro lokalne, klikam wielkość paczki, wybieram paczkomat nadawczy, akceptuję regulamin i klikam utwórz paczkę strona myśli myśli i nie może nic wymyślić
Mam ten sam problem od 09.02.2021. Więc widzę że to grubsza sprawa. Nie rozumiem dlaczego allegro nic z tym nie robi.
@kolmogorow @kowal1808 @przemazss widzimy, że problem powrócił, dlatego połączyłam Wasze wątki. Jeżeli macie taką możliwość to prześlijcie mi proszę zrzuty ekranu z "niekończącą się pętlą", która pojawia się, gdy próbujecie wygenerować etykietę oraz ID zamówienia. Proszę nadajcie przesyłki InPostem, a później napiszcie do nas tutaj, w załączeniu dodajcie potwierdzenie poniesionych kosztów.
Witam, mam podobny problem, klikam "przejdź do podsumowania" (Wcześniej zaznaczyłam akceptację regulaminu), następnie klikam Utwórz etykietę i cofa mnie do poprzedniej strony, z czerwonym komunikatem "akceptacja regulaminu jest obowiązkowa".
Ale ja ten regulamin zaakceptowałam, nawet gdy odklikam i klinę ponownie to to nie działa.
Mam taki sam problem od kilku minut. Caly czas wyskakuje na czerwono ze nie zaakceptowałam regulaminu. Co robic ?
Czy nadal jest możliwość przesłania poniesionych kosztów, zostaną zwrócone jeśli nadam paczkę na swój koszt?
Czy nadal jest możliwy zwrot kosztów nadania przesyłki na własny koszt ?
Ja nie ma zamiaru ponosić takich kosztów (to nie kilka złotych będzie), bo jak problem tak się ciągnie, a przesyłek jest kilka dziennie i przez tyle czas to trwa, to zmuszona jestem podnieść koszty wysyłki zaznaczając, że jest to z winy allegro.
jest 11.02.2021 i tez nie moge utworzyc etykiety, taki sam blad, zadna przegladarka nie widzi akcceptacji regulaminu
Mi o dziwno jedno zamówienie udało się zrobić i wydrukowałam etykietę ale nast juz nie przejdzie za nic w świecie.
Bardzo nie lubię nie dotrzymywać terminów.