Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z utworzeniem etykiety do Allegro InPost z Allegro Lokalnie. Po wpisaniu wszystkich danych klikam na utwórz etykietę i system się zawiesza. Kółko się kręci i nic. Już to próbuję kilka godzin. Ktoś ma taki sam problem?
Sprzedałem przedmiot na Allegro Lokalnie, kupujący zapłacił, wybrał paczkomat itp. Przy próbie wygenerowania etykiety InPost, po kliknięciu na zółty przycisk "Utwórz etykietę" robi sie on szary i cały czas mieli...mieli...mieli (screen poniżej). I nie może skończyć, tym samym etykieta się nie chce utworzyć. Próbowałem na różnych przeglądarkach, komputerach, telefonach, apce i problem ten sam. Jak utworzyć etykietę w takim przypadku?
@Freed12 Tutaj masz wyjaśnienie i podpowiedź co robić :
@Freed12 nasz zespół techniczny pracuje nad rozwiązaniem tego problemu. Przesłałam również Twoje zgłoszenie. Tymczasem nadaj proszę przesyłkę przez stronę lub aplikację InPost. Następnie napisz do nas przez ten formularz, a do zgłoszenia dołącz proszę potwierdzenie poniesionych kosztów, pozwoli nam to szybciej zweryfikować Twoją sprawę.
Dziękuję już wysłałam paczkę z pomocą InPost w normalnej cenie.
Z jakiego powodu nie mogę wysłać przesyłki przez In Post z paczkomatu. Nie można wygenerować strony.
@labia1 Na Allegro Lokalnie? Sporo osób zgłasza ten problem. Wejdź na stronę InPost i nadaj, będzie nieco drożej.
Dziękuję pięknie.
@labia1 nasz zespół techniczny pracuje nad rozwiązaniem tego problemu. Nadaj proszę przesyłkę przez stronę lub aplikację InPost tak jak polecił @xyz96 . Następnie napisz do nas przez ten formularz, a do zgłoszenia dołącz proszę potwierdzenie poniesionych kosztów, pozwoli nam to szybciej zweryfikować Twoją sprawę.
Wciąż nie działa tworzenie etykiety przesyłki. Czy mam dokonać wysyłki poprzez stronę Inpost?
@Mr.Foo tak, nadaj proszę przesyłkę przez stronę lub aplikację InPost. Następnie napisz do nas przez ten formularz, a do zgłoszenia dołącz potwierdzenie poniesionych kosztów, pozwoli nam to szybciej zweryfikować Twoją sprawę.
Ja natomiast mam inny problem. Wypełnione wszystkie dane, etykieta została niby utworzona, jednak pokazuje się, że jest błędny format pliku, lub plik jest uszkodzony. Format pdf. Otwieram w każdym możliwym programie otwierającym pdf i nie działa.
@marekswid czy mogę poprosić Cię o przesłanie zrzutów ekranu i opisanie krok po kroku jakie działania podejmujesz?
W pracy mam drukarkę do drukowania etykiet. Dopiero tam mi się udało wydrukować i nie wiem od czego to zależy. Bo na komputerze prywatnym i telefonie pokazywało sie komunikat jak wspomnialem
Mam ten sam problem z wydrukowaniem etykiety. Nie pomaga zmiana paczkomatu.
@la_nika Tak z ciekawości - czy problem z generowaniem etykiet spod AL został już usunięty?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere udało sie rozwiązać ten problem, wynikał on z błędów lub niewłaściwego formatu w danych kontaktowych Kupującego. Obecnie jeżeli sytuacja się powtórzy prosimy o kontakt, dysponujemy narzędziem, które umożliwi poprawę tych danych i wygenerowanie etykiety.
@Drafiq napisz do nas proszę tutaj, pomożemy Ci rozwiązać ten problem.
Hej , niestety nie mogłem czekać . Wysłałem paczkę bezpośrednio przez aplikacje inpost o 4 pln drożej niż wynikało z cennika Allegro .
@Drafiq przykro mi, proszę napisz do nas przez ten formularz, a w załączeniu prześlij potwierdzenie poniesionych kosztów.
Taki sam problem, po zaakceptowaniu regulaminu wyskakuje powiadomienie o koniecznosci jego zaakceptowania i tak w kółko.
@GalaretkaKappa @franiula1779 @aniaaneczka2224 @RUHURUHU Czy mogłabym Was poprosić o zrzuty lub film obrazujące te problemy?