Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z utworzeniem etykiety do Allegro InPost z Allegro Lokalnie. Po wpisaniu wszystkich danych klikam na utwórz etykietę i system się zawiesza. Kółko się kręci i nic. Już to próbuję kilka godzin. Ktoś ma taki sam problem?
Nie ma za co, bo informacja o tym jest przypięta na stronie głównej forum (po prawej).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Zespole techniczny! Dzisiaj jest 3 marca 2021 a generowanie etykiet nadal nie działa. Najtańszy programista ogarnął by temat w parę chwil. Wy nad tym pracujecie od grudnia 2020. Wstyd.
@mistrzu1 Po zakończeniu przerwy serwisowej w InPost nie wpływały do nas nowe zgłoszenia tego problemu. Rozumiem, że teraz się powtórzył. Przesłałam Twoje zgłoszenie do konsultacji.
nie działa dalej generowanie etykiety sprzedając na allegrolokalnie
@peron89 W zeszłym tygodniu występowały chwilowe problemy. Czy obecnie generowanie nie działa niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz?
Mam się bawić w instalowanie innej przeglądarki żeby sprawdzić czy będzie to działać? Używam chroma , i generalnie to całe allegro lokalnie to lipa
na komórce to samo, do jutra mam nadać paczkę.
@nat_not
U mnie etykieta się wygenerowała ale przesyłki nie ma w systemie InPost.
Nie można jej znaleźć więc nie będę mógł jej nadać w Paczkomacie 🙄
Proszę o interwencję !
Czy mam podać numer tej przesyłki ??
PS> Czekam już ładnych parę minut i nic... Jakby jej nie było w ogóle...
ogólnie inpost też ma jakieś problemy przelałem pieniądze na konto żeby opłacić etykietę i od 2 godzin dalej tej kwoty nie ma
@favorit91
Skontaktuj się z nami w tej sprawie pod adresem email: pomoc@inpost.pl z podaniem numeru przesyłki oraz opisem sytuacji. Postaramy się pomóc.
Właśnie generowałem etykietę, ale strona allegro się zawiesiła. Teraz mam cały czas komunikat przy sprzedanym przedmiocie: "tworzenie etykiety". Trwa to już dobre 30 minut. Co robić? Jak żyć?
mam to samo, ale dziadostwo...
Mam ten sam problem .
Mam problem z wygenerowaniem etykiety. Czy to u mnie czy szerszy problem?
Mam ten sam problem!
U mnie to samo ;/ pewnie jakaś awaria znowu ;/
INPOST ma awarię. Piszą na swojej stronie
Sam InPost niekoniecznie bo z poziomu managera paczek ogarnąłem wszystko bez problemu:)
Mam problem z wygenerowaniem etykiety,czy wiadomo coś na ten temat?
nie licz że ktoś Ci pomorze, ja w końcu kolejny raz musiałem dołożyć ze swoich do przesyłki dodać do tego prowizje od sprzedaży i wychodzi że guzik się "zarobiło"