Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem kilka rzeczy, do wszystkich prócz jednej wygenerowałem bez problemu etykiety.
Po kliknięciu w PRZYGOTUJ PACZKĘ DO NADANIA, pojawia się górny pasek i tło... i to wszystko. Próbowałem na różnych przeglądarkach i na telefonie wszędzie to samo.
Nadaj paczkę bezpośrednio ze strony InPost. Będzie nieco drożej, ale nadasz. O zwrot różnicy w cenie zwróć się do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=70d99e7b-80c7-411c-bb2f-1ea90a88d7e8
Nie możesz z powodu awarii na Allegro zwlekać z wysyłką.
Dzień dobry, przed chwilą pani zakupiła ode mnie słuchawki na Allegro lokalnie, opłaciła więc chciałem przygotować etykietę InPostu ale po kliknięciu w przycisk zamiast formularza pokazuje się pusty ekran. Próbowałem i na komputerze i na telefonie. Również w aplikacji Allegro na telefonie wyświetla się pusty ekran.
Proszę o pomoc
Paczkę przygotowałem korzystając z danych kupującej jaki mi się wyświetliły ale i tak łatwiej(i taniej) było to zrobić za pośrednictwem Allegro.
@Kombajn11 Nadaj paczkę bezpośrednio ze strony InPost. Będzie nieco drożej, ale nadasz. O zwrot różnicy w cenie zwróć się do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=70d99e7b-80c7-411c-bb2f-1ea90a88d7e8
Nie możesz z powodu awarii na Allegro zwlekać z wysyłką.
Tak zrobiłem, paczka już gotowa. Ale o te 5 zł nie będę się szarpał.
Pozdrawiam
@Kombajn11 Ale o te 5 zł nie będę się szarpał.
Szkoda, bo oni się będą z Tobą szarpać o każdy grosz, a są o wiele bogatsi.
Klikając "przygotuj paczkę do nadania" strona nie chce się włączyć
Witam mam problem nie mogę dokonać realizacji wygenerowania etykiety, jest biały ekran
Witam, mam problem odnośnie Allegro Lokalnie. Między innymi, gdy otwieram zakładkę "przygotuj paczkę do nadania" wyświetla mi się biała strona, nic poza tym.
Wszyscy mamy z tym problem, podobno sprawa zgłoszona do działu technicznego, zobaczymy co dalej..
Nie mogę wygenerować etykiety dla przesyłki. Po kliknięciu na Przygotuj paczkę do nadania otwiera się strona z wyszarzoną mapą (jak na zdjęciu) i nic więcej nie da się wybrać ani wpisać. Funkcja nie działa z żadną przeglądarką ani na telefonie.
Mam ten sam problem 😞
Witam,
Mam problem.
Ktoś kupił ode mnie przedmiot, daję zamówienia od kupujących - utwórz etykietę i w stronie nie ma żadnego widoku. Próbowałem tego w innej przeglądarce i nic.
Co jest przyczyną?
Każdy ma z tym problem, podobno sprawa zgłodzona do działu technicznego...
i co teraz każdy wysyła w normalny sposób paczkomatem do odbiorcy za 13,99 zł?
osobiście ja na razie czekam, może to naprawią do 20 i wyśle, jak nie to będę pisać do klientów i przepraszać w imieniu Allegro 😕
ale dziś do godziny 20?
Taki miałam zamiar, niestety nie naprawili, napisałam do wszystkich z przeprosinami że niestety dziś się nie uda wysłać. Na szczęście mam wyrozumiałych klientów
Dlaczego nie moge pobrac etykiety do wyslania przesylki