anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam problem z wypłaceniem środków na allegro lokalnie

Bartosz2111573
#1 Nowicjusz#

Mam problem z wypłaceniem środków na allegro lokalnie od tygodnia mój przycisk do wypłacenia środków świeci się na szaro a wcześniej się świecił na pomarańczowo zrobiłem także weryfikację payu i nie przyszło mi nic na maila jeżeli się nie mylę czy pomógł by mi jakiś moderator  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@Bartosz2111573  widzę, że brak możliwości zlecenia wypłaty wynika z wdrożonej przez operatora płatności procedury weryfikacji Twojej tożsamości. W tym celu operator płatności zgłosił się do Ciebie z prośbą o przesłanie skanu dwóch stron dowodu osobistego.  Weryfikacja tożsamości może być przeprowadzona przez operatora płatności w związku z ustawą z dnia 1 marca 2018 r. o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy oraz finansowaniu terroryzmu.

Wymagany dokument możesz załączyć w zakładce Ustawienia Wypłat po kliknięciu  [Przejdź do PayU]: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-wyplat. Po sfinalizowaniu weryfikacji przez operatora wypłaty będą ponownie aktywne, skąd będziesz mógł zlecić wypłatę środków 🙂

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Mahanon
#1 Nowicjusz#

Cześć mam pytanie - ile to trwało w Twoim przypadku. Ja się weryfikowałem 2 dni temu i do teraz moja sprawa jest w toku. Rozumiem że muszą sprawdzać ale nigdzie nie jest napisane ile to ma trwać a kasy nie mogę wypłacić 😕 

oznacz moderatorów