anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Modyfikacja ogłoszenia - błąd

cobrob
#7 Wielbiciel

Modyfikacja ogłoszenia na Allegro lokalnie. Dodałem opcję "Kup teraz", zmieniłem cenę, dodałem dostawę z Allegro lokalnie - Allegro paczkomaty Inpost z pakietem Smart. Wszystkie rubryki wypełnione, żadna nie jest zaznaczona na czerwono. Po naciśnięciu na ekranie przycisku Podsumuj pojawia się komunikat: Formularz zawiera błędy popraw rubryki zaznaczone na czerwono. Te same czynności wykonane w aplikacji mobilnej Allegro Lokalnie wyrzuca błąd: Coś poszło nie tak.

Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob Podaj, proszę, numer ogłoszenia, którego dotyczy ten problem i prześlij zrzuty ekranu z widokiem opisywanych problemów.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

Allegro Lokalnie - Transmiter FM Savio TR-14 | Bluetooth 5.0 | QC 3.0 | Gwarancja!

1.JPG2.JPG3.JPG

oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

6.JPG4.JPG5.JPG

oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

7.JPG8.JPG

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob Dziękuję za podesłanie zrzutów. Weryfikuję sprawę. 

Nicol
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob Wracam do Ciebie z odpowiedzią. W Twojej sytuacji jest problem z opisem produktu.  (opis nie odpowiada parametrowi Stan)

Wszelkie zdania typu "jak nowy", "w stanie idealnym", "tylko wyjęte z pudełka" będą wskazywać na to, że produkt nie jest nowy. 

Spróbuj wykreślić takie określenia i spróbować wystawić ogłoszenie ponownie. 

Nicol
oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

Witam, 

A to ciekawe. Treści opisu nie zmieniałem. To ogłoszenie z tym opisem było już wystawione bez problemu. Jak pisałem wcześniej ogłoszenie zmodyfikowałem odnośnie ceny i sprzedaży.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob możliwe, że wcześniej algorytmy nie wykryły różnicy. Czy po zmianie opisu udało się wystawić ofertę? 

Alicja
oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

Treść ogłoszenia po zmianach: 

Na sprzedaż oferuję wysokiej klasy transmiter samochodowy Savio TR-14. Urządzenie jest w stanie idealnym. Zostało zakupione w lipcu 2025 roku i wyjęte z pudełka tylko raz w celu sprawdzenia poprawności działania. Nigdy nie było montowane ani używane w samochodzie. Jeśli szukasz pewnego sprzętu, który nie jest "wyeksploatowany", a przy tym posiada pełną ochronę gwarancyjną, ta oferta jest dla Ciebie.

Najważniejsze zalety produktu:

• Bluetooth 5.0: Stabilne połączenie bez opóźnień i wysokiej jakości dźwięk.

• Szybkie ładowanie Quick Charge 3.0: Błyskawicznie naładujesz telefon lub tablet podczas jazdy.

• Zestaw głośnomówiący: Wbudowany mikrofon pozwala na bezpieczne prowadzenie rozmów telefonicznych.

• Wiele źródeł muzyki: Slot na kartę Micro SD oraz wyjście AUX Out (zapewnia najlepszą jakość dźwięku po podłączeniu kablem do radia).

• Funkcja Bass Boost: Możliwość podbicia niskich tonów jednym przyciskiem.

• Transmiter jest mocowany do kratki nawiewu.

Stan techniczny i wizualny:

• Stan: Idealny (użyty raz testowo).

• Gwarancja: 2 lata od daty zakupu (do lipca 2027 roku!)

• Kompletność: Urządzenie w oryginalnym opakowaniu.

Dlaczego warto?

Savio TR-14 to jeden z najlepiej ocenianych transmiterów na rynku ze względu na czystość sygnału i niezawodność. Kupując u mnie, otrzymujesz sprzęt o parametrach sklepowych, ale w lepszej cenie i z pewnego źródła.

W zestawie:

1. Transmiter FM Savio TR-14.

2. Oryginalne pudełko/instrukcja.

Zapraszam do zakupu!"

Nie ma już wyrażeń sugerujących że to nowy produkt. Nadal występuje ten sam błąd: Formularz zawiera błędy. Popraw pola zaznaczone na czerwono.

Zaczynam się już poddawać. Dziękuję za dotychczasową pomoc.

Może jeszcze jakieś sugestie?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob w opisie wciąż pojawiają się sformuowania typu "w stanie idealnym", "wyjęte z pudełka". Zgodnie z komunikatem należy, poprawić pola zaznaczone na czerwono, aby móc wystawić prawidłowo ofertę. 

Sandra
oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

W tym rzecz że nie ma żadnych pól zaznaczonych na czerwono. Co jest złego w słowiach: "idealny, tylko wyjęty z pudełka itp". To wszystko jest zgodne z prawdą. Czy wszystkie synonimy tych słów będą blokowane. Dlaczego nie oznaczono że to nie dozwolone. To jakaś nowa polityka na allegro, że słowa poprawne, zgodnie z prawdą, nie wprowadzające w błąd, nie obraźliwe będą blokowane?

oznacz moderatorów

cobrob
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@Sa_nova  Coś drogie panie ściemniacie z tymi "niedozwolonymi" słowami lub źle użytymi zwrotami. Utworzyłem nowe ogłoszenie z dokładnie takim samym opisem jak w pierwotnym ogłoszeniu, które to tak bardzo stawiało opór przed edycją. Nie było żadnych problemów. Stare ogłoszenie skasowane. Szkoda tylko potencjalnych klientów którzy oznaczyli to ogłoszenie i tych co czekali na zmianę, której nie można było dokonać. Mimo wszystko dziękuję za chęci.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cobrob 

Cześć, konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. Proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów