Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Staś Bareja zagościł w allegro lokalnie. Wystepują -
Sprzedawca ( to ja ) - Sprzedaję dużo ale drobne transakcje ( głównie znaczki ).
Kupujący XX
Kompetentny, aczkolwiek tajemniczy pracownik Allegro
Odc.1
Sprzedaż znaczków- seria na szczęście drobna za 3 zł, paczkomat opłacony, przesyłka zarejestrowana i wrzucona do paczkomatu ( wszystko zarejestrowane w inposcie). Wszystko w połowie grudnia 2022.
Odc.2
Kupujący XX nie otrzymuje przesyłki i wykazuje słuszne zdenerwowanie. Wg danych inpostu przesyłka zatrzymana na poziomie " w doręczeniu", czyli z pkt segregacji do docelowego paczkomatu
Odc 3
Moja interwencja na Allegro skutkuje otrzymaniem informacji, które Allegro dostało od inpostu, że przesyłka wchodzi w status " zagubiona ". Allegro otrzymuje ode mnie potrzebne informacje dotyczące przesyłki i obiecuje że da znać co dalej.
Odc. 4
Mija miesiąc, cisza na Allegro, informacje uzyskane bezpośrednio od Inpostu zamykają sprawę - przesyłka zagubiona ( zdarza się), trza złożyć reklamację.
Odc 5
Informuję Kupującego, że o znaczkach może zapomnieć i żeby złożył reklamację, aby odebrać zapłacone 13 zł. Moimi 3 złotymi nie zamierzałem się specjalnie zajmować, szkoda mi czasu.
Odc 6
3 dni temu Allegro blokuje mi konto, pierwotnie myślałem że z powodu jakiś opłat, wszystko opłaciłem, a tu zmyłka. Konto zablokowane z powodu NIE WYSŁANIA przesyłki kupującemu.
Miłego dnia wszystkim życzę, Grzesiek
Moderacjo, proszę zatwierdzać
Mail z dzisiejszego poranka. Bawimy się dalej. Do grona gwiazd serialu dołączył Pan Marcin pracownik Allegro, witamy
Panie Marcinie, może się Panu przyda wysłane przez Allegro potwierdzenie. Sorry, że wugumkowałem kupującego, niestety ochrona danych
A teraz żeby to wszystko było nauczką dla wszystkich stron.
Z nowych wieści -
Konto odblokowane