Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ZielinskiJan20 W zakładce rozliczenia z allegro przefiltruj sobie okres na "wszystko" i niżej będzie wyszczególnione czego dotyczą obciążenia.
@ZielinskiJan20 zobacz tu -https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro może coś sobie zapomniałeś ...
jedyne co tu jest to kwota zero zaległości w rozliczeniach
Nie nie sprzedawałeś?
sprzedałem trzy produkty, jednak nie rozumiem kwoty wynoszącej prawie 160 zł do zapłaty
@ZielinskiJan20 Prowizja, wyróżnienie?
żadnych z wyróżnień nie używałem, a prowizja z czego miała by wynikać?
@ZielinskiJan20 Jak to z czego? Piszesz, że sprzedałeś trzy rzeczy więc allegro policzyło sobie % od sprzedaży.
Nie ma przecież nic za darmo 🙂
faktycznie i zgadza sie ze naliczala sie prowizja lecz wynosila ona 40 zł, 110 zł nigdy nie istniało reszta wynika z przesyłek czy prowizji allegro lokalnie a 110 została mi po prostu pobrane z nikąd
Przecież napisano tu że z allegro protect
Czy na pewno taka kwota w minusie jest na saldzie z allegro czy może ktoś podesłał ci jakiegoś linka z niby długiem ,sprawdź dobrze.
taka kwota jest na saldzie, na każdy link uważam i bezpośrednio przez aplikację widać taki dług
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ macie pomysł o jaki dług chodzi?
bo sprzedajesz!
@ZielinskiJan20 Zmień zakres dat w filtrach od początku 2023 roku. Znajdziesz tam wszystkie rozpisane opłaty. Dotyczą one opłat za sprzedaż na lokalnie, przesyłek oraz naliczenia za Allegro Protect.
dzięki udało mi się znaleźć lecz nie rozumiem dlaczego nagle mam transakcję na -90 zł 17 stycznia kiedy w życiu takich pieniędzy ani nie otrzymałem ani nie wydawałem. Można coś temu zaradzić albo sprawdzić w czym leży problem?
jest to okreslone jako allegro protect lecz to nie ma najmniejszego sensu poniewaz kazde z moich zamowien zostalo wysłane lub zwróciłem za nie pieniądze. Jest szansa że wystąpił błąd albo zostałem oszukany bo w życiu nie mialem takiej sytuacji.
Za niezrealizowane zamówienia w jaki sposób zwracałeś pieniądze, przez Allegro finanse, czy na prywatne konto klienta.