Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Sprzedałem na allegrolokalnie przedmiot za 50zł z przesyłką smart za 0zł. Kupujący zapłacił mi 50zł (w tym dostawa 0zł). Etykietę wygenerowałem normalnie z allegro. Teraz widzę że jestem winien allegro 10.95zł za: "Allegro Lokalnie - przesyłka InPost". Jakim cudem?
pozdrowienia
Bo w smarcie darmo moją kupujący a nie sprzedający, sprzedający do smarta dopłacają kupującym.
@kfil Nie polecisz za wysyłkę, masz etykietę od Allegro i z nimi się rozliczasz.
@kfil na pewno oferta była Smart? Może jednak kupujący zapłacił za przesyłkę i za transport?
Nie zapłacił. Przedmiot kosztował 50zł i ja tyle otrzymałem.
@kfil sprawdź czy to ta paczka i transakcja, bo allegro dolicza opłatę dopiero w momencie odbioru paczki więc może to dotyczyć paczki sprzed kilku dni a doliczyli w momencie generowania przez Ciebie paczki smart i to mogło wprowadzić Cię w błąd 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Można prosić o pomoc? Sprawa jest o tyle niezrozumiała że nie mam wyczerpanego limitu na darmowe przesyłki a do żadnej innej nie została doliczona taka dopłata.
@kfil Ta opłata z 2 lutego jest naliczona za inne zamówienie, to z 31 stycznia (odebrana paczka o numerze 660166969401736123901839).
https://inpost.pl/sledzenie-przesylek?number=660166969401736123901839