Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
DO ostatniego zakupu nie mogę wygenerować etykiety. Po kliknięciu w utwórz etykietę system próbuje ją stworzyć ale nic nie robi i wraca do punktu wyjścia.
Na stronie Inpost nie ma informacji żeby paczkomat był nieczynny
https://inpost.pl/punkt-obslugi-paczek-pop-bia86-bialystok-sybirakow
pozdrawiam
@Gradol7 Dane kupującego musiałam tutaj usunąć, ale poprawiłam już dane na etykiecie dla tej przesyłki, więc gotowe.
Jest o.k. Dziękuję
Nie mogę utworzyć etykiety.Nic nie pomaga.Kreci i pokazuje to samo utworzyć etykiety.Moze błąd w systemie ale od rana?
@tnt-t4 Cześć. 🙂 O które zamówienie chodzi? Sprawdź proszę, czy poprawie wprowadziłeś punkty nadania i odbioru paczki.
Witam .Ja te zamówienie dostałem od klienta więc nie wiem .Mam napis przygotuj paczkę .Klikam utwórz etykietę i nic .
i
@tnt-t4 Popraw proszę kod Paczkomatu (wprowadź automat nadawczy).
Dzisiaj nie wysyłam , ale widzę ,że MP chodzi bez zarzutu więc musi to być sprawka allegro .
Nie mam możliwości zmiany.Moge zmienić tylko swoje dane adresowe i gabaryty paczki.To od Allegro przyszło gotowy druk przygotowania paczki ale nadal nie mogę utworzyć etykiety.Moze to jest związane z darmową przesyłką? Proszę już nie dawać mi rad zmień kod its jak ja nie mam takiej możliwości .Od Was dostałem wydruk.Klient kupił zapłacił ja nie mogę mu wysłać bo nie mam etykiety.Kogo wina????
@tnt-t4 Paczki można nadawać wyłącznie do Paczkomatu. Kupujący wybrał PaczkoPunkt. Musisz skontaktować się z Kupującym i poprosić wybranie Paczkomatu odbiorczego. Następnie skontaktuj się z nami mejlowo lub tutaj, na Gadane i podaj kod Paczkomatu, który został wybrany przez klienta.
Dziękuję zaraz to zrobię.
Podaje paczkomat InPost BIL03M ul.Dluga 61. 23-400 Biłgoraj
@tnt-t4 Zmieniłam dane, więc nie powinieneś mieć już problemów z wygenerowaniem etykiety.
Dziękuję już dobrze.Mam etykietę.