anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wypłacić środków z konta

bmw740ia92
#7 Wielbiciel#

Mam od jakiegoś czasu środki na koncie i nie mogę ich wypłacić (szary przycisk).

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Ziolko39
#21 Demiurg#

@bmw740ia92 A masz aktywowane i zweryfikowane PayU i Przelewy24

oznacz moderatorów

bmw740ia92
#7 Wielbiciel#

PayU tak, przelewy24 nie, od paru dni próbuję i jest znaczek i w kółeczku (usługa chwilowo nie aktywna)

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

Poprosimy nasze miłe Panie o pomoc  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

xBadBoy1
#8 Zapaleniec#

Nie jesteś sam z tym problemem . Ja miałem to samo kilka dni temu , i jeszcze kilka innych osób którzy się z tym zmagają już dłuższy czas . 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@bmw740ia92 Przykro mi, ale obecne problemy z aktywacją konta Przelewy24 są spowodowane wprowadzanymi zmianami systemu wypłat. Pracujemy nad tym, aby przywrócić pełną funkcjonalność.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bmw740ia92
#7 Wielbiciel#

2 miesiące walczę o swoje pieniądze, a zmieniłem tylko bank.

oznacz moderatorów

egsport
#9 Pomysłodawca#

27-09 zgłaszane

i co 

Ano nic 

Czekać

Będzie pan zadowolony  już drugi raz weryfikują 😂 Payu  w niecałe 24 godziny

Przelewy24 jak sama nazwa wskazuje weryfikują juz drugi raz od 27-09 to sie nazywa era szybkich przelewów ale tylko z nazwy .

A administratorzy na każde info do nich wysłane  potrafią napisać

Proszę cierpliwie czekać walczymy z usterką 😂🤣 

Tylko rodzi sie pytanie jakich maja informatyków skoro od 27-09 żadnych efektów po za tym ze drugi raz musiałem wysłać na oba konta 1 zł  i weryfikacja cały czas wisi a TYLKO ZMIENIŁEM BANK .Strach pomyśleć jak by człowiek zmienił adres zamieszkania albo dowód by miał nowy .

Na innej platformie też mieli problem ale ostatecznie po półtora  tygodniu dali rade naprawić teoretycznie bo teraz czekam za pieniędzmi  .

oznacz moderatorów

bmw740ia92
#7 Wielbiciel#

Dalej nic, obracają moimi pieniędzmi.

oznacz moderatorów

bmw740ia92
#7 Wielbiciel#

Mam zweryfikowane konto, wszystkie dane się zgadzają. Dlaczego nie mogę wypłacić środków zgromadzonych na koncie? Trwa to ponad 4miesiące.

oznacz moderatorów