anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zalogować się na konto na któym mam zadłużenie, co zrobić?

Client:114636967
#7 Wielbiciel#

Witam co jeśli dostałem przedsądowe wezwanie do zapłaty, a nie moge sie zalogowac na konto, a mam dane do przelewu i z związku z tym mam przelać a w tytuł przelewu swój login i Imie i nazwisko? czy jak to zrobic?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

czekam na odpowiedzi;]

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114636967 dlaczego nie możesz zalogować się na konto, na którym jest zadłużenie?
Czy korzystałeś z opcji "odzyskaj hasło"? Podaj proszę login konta, na którym jest zadłużenie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

niemam pojecia dlaczego ,próbowałem odyskać konto pisze ze login lub email jest nieprawidłowy ,i dostałem w emailu taką cześć co sugeruje że usunęli konto *Wobec braku zapłaty przez Użytkownika ww. należności Spółka na podstawie art.8.4. była zmuszona podjąć czynności zmierzające do ograniczenia Użytkownikowi możliwość korzystania z funkcjonalności konta ww. loginie ,a także podjąć działania mające na celu uniemożliwianie korzystania z Serwisu Alegro w przyszłości* dostalem taki napis w emailu i jeszcze wiecej

login:(client:66588267) Dawid [edycja]

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114636967 Twoje konta zostały zablokowane, w takiej sytuacji odpowiedzi może udzielić tylko Dział bezpieczeństwa. Napisz proszę za pomocą tego formularza do Działu bezpieczeństwa z pytaniem jak uregulować płatność na koncie, na którym jest zadłużenie, ponieważ nie możesz się na nie zalogować. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

a ile mi to zajmnie? musze do tygodnia zaplacic

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114636967 Przykro mi, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ jest to zależne od ilości otrzymanych zgłoszeń.

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów