Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego mam nieaktywne wypłaty pomimo aktywnych PayU oraz Przelewy24?
Wystawiłem przed chwilą kilka rzeczy na sprzedaż i boję się, że nie będę mógł wypłacić tych pieniedzy ze sprzedaży.
@R2805 W tej chwili powinieneś mieć możliwość zlecenia wypłaty. Sprawdź to proszę.
Mam ten sam problem mam aktywne wyplaty PayU i dostępne środki a przycisk od wypłat jest na szaro i nie da się wypłacić
@kkonradkusmierz Cześć, dziękuję za zgłoszenie! Już pracujemy nad tym, żebyś mógł zlecić wypłatę środków. W tym momencie muszę Cię poprosić o jeszcze chwilę cierpliwości.
Wporządku
A długo to może potrwać? Bo nadal nic się nie zmieniło
@kkonradkusmierz Jeśli do jutra do godziny 12:00 wciąż nie będziesz mógł wypłacić środków, to daj znać - ponaglę sprawę.
mam podobny problem też mam aktywne wypłaty Payu a przycisk jest na szaro i nie mogę wypłacić pieniędzy
Mam ten sam problem
Witam, mam ten sam problem. Wypłaty PayU mam na zielono i jednocześnie pisze mi, że wypłaty nieaktywne.
@Client:26019012, sprawdź teraz. 🙂
Mam tak samo mam środki na allegro finanse, payu wypłaty wlaczane a pokazuję wypłaty nieaktywne
@piekna371, Twoje wypłaty powinny być już aktywne. 🙂
Posiadam problem, kupujący kupił produkt Posiadam zweryfikowane payu mam tam środki lecz wyświetla mi komunikat wyplaty nieaktywne
@piekna371 No właśnie. Coraz częściej pojawiają się tu podobne zgłoszenia. Ktoś sprzedaje towar i Allegro aresztuje mu jego pieniądze. Sprawdź, czy na pewno masz wpłatę w PayU, czy może w Przelewy24. Jeśli w Przelewy24, musisz też aktywować wypłaty tym kanałem. Jeśli masz w PyU i PayU masz aktywowane, pisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf i domagaj się wydania swoich pieniędzy. Często samo zgłoszenie na tym forum powoduje, że nagle wypłaty stają się możliwe.
Witam. Mam ten sam problem. Nie mogę wypłacić środków z konta - jest napisane wypłaty nie aktywne. Proszę o pomoc.
Konta: baby_child, safe_child, safe_maluchy,
Temat się sam wyjaśnił. Z jakiegoś powodu allegro dokonało wypłat dopiero po południu a nie jak zawsze w nocy. Nie było jeszcze widoczne w zestawieniu i wydawało się, że środki się zablokowały. Teraz wszystko już jest ok.
Witam czy mogłaby Pani sprawdzic dlaczego mam nieaktywne wypłaty? Chciałam wysłać telefon który ktoś ode mnie kupił a nie mogę wypłacić tych pieniędzy
Mam nieaktywne wypłaty. Zrobiłam przelew na 1,01 zł, wysłałam skan dowodu i czekam już ze 2 tygodnie. Co robię źle ?
@maxima77 Skontaktuję się z Operatorem i poproszę o przyspieszenie weryfikacji dokumentów.
Dziękuję.