Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie na Paulina Mullane padłam niestety na średnia kwotę oszukana Naszczescie po kolejnym mailu ze znów coś muszę wpłacić zorientowałam się ze coś jest nie tak ! Masakra na każdym kroku trzeba uważać
@vit91151, dzięki za czujność, konto jest już zablokowane.
Prosze o zablokowanie kupującego CLIENT 101268268, ten kupujący nęka i wymusza kontakt przez maila
@inka2799 Zablokowaliśmy to konto.
ten sam gość
@Ejdam90 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dostałem dziwną wiadomosc od użytkownika Client: 101131067 to raczej jakis przekręt treść wiadomosci poniżej
"czy nadal jest dostępny w sprzedaży, uprzejmie skontaktuj się ze mną pod adresem (dndorcas001@gmail.com) "
To typowy przekręt, próba wyłudzenia towaru bez wpłaty lub próba wyłudzenia pieniędzy. Nie odpowiadaj na takie wiadomości.
Tak własnie pomyslałem .Ale allegro mogło by zablokowac takie konto
Mam go na moich aukcjach od marca . Oszust, ignorować.
do mnie mmarius6010@gmail.com napisał tak samo
@toms5, mogę Cię prosić o podanie loginu użytkownika, bądź załączenie tu zrzutu ekranu z wiadomością?
@toms5, dzięki wielkie. To konto jest już zablokowane. 🙂
Niestety, mnie to też trafiło. Leopold Christoph, on tu się już pojawił. Chce kasę na kuriera, a później się rozpędza i nasyła firmę kurierską (nieistniejącą), która monituje o jakieś cła i ubezpieczenia. Wał.
@wheeler2, dzięki za wiadomość! Konto jest już zablokowane. 😊
Uwaga, próba oszustwa od Client:100299220, adres mailowy nataliaandrzej280@gmail.com
Rozpoczęcie konwersacji od wiadomości: Witam, czy ten rower jest nadal dostępny? Jeśli tak, napisz do mnie na mój adres e-mail (nataliaandrzej280@gmail.com) lub na czacie Telegram (+1 484-272-2991) w celu dalszej rozmowy.
Reszta rozmowy po angielsku. Kolejne wiadomości prowadzące do próby wyłudzenia danych do wysyłki.
@Leola_77 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzisiaj godz. 10.28
Hi,
Do you still have it for sale? Kindly get back to me at my personal email (agnieszkaolinska0@gmail.com) for further conversation.
Thanks.