Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule, moje oferty z allegro lokalnie są niewidoczne na allegro (również te promowane). Ogólnie zauważyłem, że żadne nie tylko moje ogłoszenia są niewidoczne na allegro (na allegro lokalnie można je wciąż wyszukać). Proszę o wyjaśnienie.
@Shopovsky Podaj proszę numer przykładowej oferty, która nie wyświetla się w Allegro.pl.
Nie wyświetla się żadna. To pierwsza z brzegu:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/tibia-secura-10kk-gp-1000-cc
Próbowałem czyścić cookies itd., próbowałem również różne urządzenia.
to samo u mnie
Jak w opisie, wystawiam na Allegro Lokalne - do niedawna były widoczne również na Allegro.pl
Czy to chwilowy błąd , czy wystawiając na AL nie będą one widoczne na Allegro.pl?
Potwierdzam nie wyświetlają się aukcje.
Jak wyżej - co się dzieje z moimi aukcjami. Mam wystawione 20 aukcji i nie widzę żadnej z różnych lat w kategorii monety obiegowe.
https://allegro.pl/kategoria/iii-rp-1990-obiegowe-8757?string=2022
Ten link prowadzi do 182 ofert a ile powinno być?
Z 2022 powinno być 3 i 17 z innych lat.
Nie ma również innych aukcji które ma mój znajomy
Jest bardzo mało aukcji w tej kategorii i z innych lat też nie ma moich aukcji
U mnie to samo, nie widać aukcji, wpisuje swój profil, wyświetla się ilość aukcji ale ich nie widac
Ja również po tą wiedzę - dlaczego szukając na Allegro głównym nie wyświetla wyników z Allegro Lokalnie. Wkurzające to. Pewnie kolejne ulepszenia, o których moderatorzy nie mają pojęcia.
To samo j.w.
W całym zwykłym allegro nie widać ofert z allegro lokalnie.
Dodam nie widać obserwowanych z allegro lokalnie .
Tak jakby allegro tylko zwykłe allegro ,a na allegro lokalnie tylko allegro lokalnie .Czekam na interwencje ze strony allegro .
@Shopovsky @eSeL59 @zevaco2022 @edos_2007 Przekazałam Wasze zgłoszenia do weryfikacji. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się tutaj ponownie.
Moje oferty również przestały istnieć na zwykłym allegro a nie jestem tu od wczoraj… (17 lat). Nawet opłaconej nie widać.
Wystawiłem przedmiot, ale jest widoczny tylko na allegro lokalne, dlaczego?
Jest jakiś problem ,już sporo osób to zgłosiło ,trwa wyjaśnianie .
Ja mam tak samo. Moje oferty nie są widoczne w allegro, podobnie jak mój profil. Przed chwilą zapłaciłem nawet za promowanie a oferta jest widoczna tylko na allegro lokalnie. Gdzie to zgłosić?