Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Ktoś podejrzany kupił mój aparat z aukcji: https://allegrolokalnie.pl/oferta/canon-eos-80d-efs-1855-is-stm-efs-55250-is-stm?utm_feed=862ee648-9...
Poniżej znajdują się dane tej osoby:
kate will
ul. Grabowskiego Antoniego 91, 00-519 Warszawa
tel. 666 766 746
email. harricol698@outlook.com
Zauważyłem że niektóre osoby już zgłaszały podobny kontakt. Koszty że sprzedaży zostały naliczone. Proszę o ich aulowanie jako że przedmiot nie został de facto sprzedany.
Pozdrawiam
Marcin Przybylski
@Kom-Serwis Numer jest widoczny na stronie oferty, po lewej stronie, u dołu, pod linkiem "ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD".
Trochę słabo wam idzie blokowanie oszustów, bo Client:118469790 Kate Will, który ponoć był już zablokowany znów działa. I wystawiony przeze mnie aparat Nikon Z50 został "kupiony" z zapłatą przy odbiorze, oczywiście bez śladu próby kontaktu ze strony "kupującego".
Rzecz jasna proszę o anulowanie naliczonych opłat. Przy okazji, przy próbie wypełnienia formularza kontaktowego, także odbiłem się od numeru oferty. Może to z racji wieku ale nigdzie na stronie nie widzę linka: "zgłoś naruszenie zasad", obok którego ów numer ma się znajdować?
Wszystko się zgadza. Klient jest zablokowany, ale po chwili zakłada nowe konto na te smae dane. I kupuje ponownie. Allegro nie widzi problemu, bo go za chiwle zablokuje i tak wkoło Macieju
@mazgier Zarówno numer, jak i przycisk "Zgłoś naruszenie zasad" jest w dolnej sekcji oferty
Nie musisz już tego nigdzie zgłaszać, zrobiłam to dla Ciebie. Korekta opłaty za sprzedaż została już zrobiona, konto zablokujemy.
Ponownie proszę o zablokowanie konta i zwrot prowizji za nie odebrany przedmiot:
Dane aukcji:
dzisiaj, 09:41
Łączna kwota:4 599 zł
w tym odbiór osobisty - płatność przy odbiorze 0,00 zł
Kupujący wybrał płatność przy odbiorze.
Umów się z kupującym na odbiór i płatność.
kate will
tel: 965 757 743
e-mail: lamtal.asson@gmail.com
Brak.
e-mail: lamtal.asson@gmail.com
@Kom-Serwis Bardzo dziękuję za zgłoszenie. Konto zostanie zablokowane, a korekta naliczona