Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć! Bardzo długo nie wystawiałem nic na allegro.. aż do przedwczoraj, wystawiłem na sprzedaż kanapę. Bardzo szybko pojawił się mail:
Witaj sprzedający, nadal masz ten przedmiot na sprzedaż? jeśli tak, odpowiedz na mój e-mail (ronnieadamsjr91@gmail.com), dziękuję.
Tak, sporo wątkow na ten temat, z tym, że zacząłem z nim konwersacje i odmówiłem płatność przez paypala. Poprosił mnie o IBAN itd, itd. Generalnie na poczatku zaczal tlumaczyc się, że to dla rodziny ktora sie wlasnie wprowadzila do polski. Również napisał, że poprosi adres z ktorego ma to byc odebrane żeby obliczyć koszty transportu.. sam nie wiem?
Nie odpowiadaj na takie wiadomości, to są próby wyłudzenia towaru bez wpłaty lub próby wyłudzenia pieniędzy. Możesz mu tylko odpisać, że jeśli chce kupić, niech kupi na Allegro i zapłaci tak, abyś zobaczył pieniądze w zakładce Allegro Finanse lub na koncie. Nie będzie pieniędzy, niczego nie wysyłaj, nie wierz w żadne zapewnienia i sfałszowane potwierdzenia wpłaty. Zobaczysz, że po takiej wiadomości zerwie kontakt.
@Client:48729109, czy możesz podać login tego użytkownika? Chciałabym się upewnić, że jest zablokowany, a na wskazanym adresie e-mailowym nie mamy zarejestrowanego żadnego konta. 🙂
Tak to zwykły wał .Pamiętaj że nic się nie wysyła póki kasy na koncie nie ma .
Do mnie też pisała ta sama osoba i nadal pisze, mogę się dowiedzieć jak się to skończyło bo nie jestem pewna z nim transakcji?
@Client:78261777, możesz podać login użytkownika lub załączyć tu zrzut ekranu z taką wiadomością?