anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podejrzane dane osobowe kupującego paczkę za pobraniem na Allegro Lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Rocky765
#7 Wielbiciel

Witam
Sprzedałem towar za kwotę 300zł +155zł wysyłka. Kupujący wybrał opcję za pobraniem.

Po wpisaniu adresu wysyłki okazuje się, że jest to adres Firmy Handlowej „Wikoma” spółka jawna powstała w 1990 roku i od tego czasu działa aktywnie na rynku słodyczy.

Towar jest gabarytowy, koszt wysyłki wynosi ok. 155zł, jeśli będę musiał zapłacić za przesyłkę powrotną bo ktoś sobie robi żarty to nie mam zamiaru tego wysyłać. Jutro zadzwonię do firmy Wikoma czy wiedzą coś na ten temat.

Chciałbym zapytać czy mają Państwo możliwość sprawdzenia tego gościa, czy to nie jest bot, czy ma historię na Allegro:

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Rocky765 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Dział bezpieczeństwa będzie mógł zweryfikować poruszanką kwestię. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Rocky765
#7 Wielbiciel

Napisałem przez formularz ale on chyba nie obejmuje allegro lokalnie, podałem nr oferty co mogłem żeby było łatwiej namierzyć tą aukcję, na razie bez odpowiedzi.

Dzwoniłem do firmy Wikoma, okazuj się że to adres ogromnego budynku pod wynajem, jest tam dużo firm ale o PL Ingineering nikt tam nie słyszał.

Uprzedziłem w wiadomości kupującego, że wystawiam przedmiot ponownie, tylko i wyłącznie płatne z góry.

oznacz moderatorów