Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie wiem czy dobrze zrobiłem zakładając nowy temat, w razie potrzeby proszę go zmoderować.
W dniu wczorajszym taki o klient jak na zrzucie ekranu zakupił ode mnie aparat i wybrał opcję odbioru osobistego. Jednak mam 100% pewność, że nigdy aparatu nie odbierze. Kupujący nie odbiera ani telefonu, ani nie odpisuje na wiadomości zarówno te na allegro jak i sms.
Zostałem ponadto obciążony kwotą 176,40 zł za sprzedaż, do której nie doszło i nie dojdzie.
W sumie to nie pierwszy taki przypadek, jakoś rok temu też miałem taki przypadek.
Wniosek z tego taki, że nie ma co wystawiać ogłoszeń za odbiorem osobistym.
najlepiej wyłączyć w cholerę odbiór osobisty oraz płatność za pobraniem bo tylko generują straty jak ktoś nie odbierze, jest płatność jest towar z dostawą
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Nawiązując - to jak tam postępy : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/posprz%C4%85ta%C4%87-naprawi...
@Revan144 W sprawie naliczonych opłat napisz proszę przez ten formularz. Odpowiedni zespół zweryfikuje tę sprawę i podejmie decyzję.