Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
@celkam2007 Dziękuję za zgłoszenie - zablokowaliśmy to konto. Skontaktuj się z nami przez ten formularz w związku z opłatą transakcyjną.
Witam, także osoba o podobnych danych zamówiła u mnie konsole, nie mam złudzeń że ja odbierze,za dużo tych samych skarg. Client:105584536 (Andre Jrco)
Kupione: 05 Cze 2022 02:04
Liczba sztuk: 1
Dostawa:
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Andre Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Poznań
tel. 666 766 644
email. cocolass467@outlook.com
Kolejny, wystarczy wystawić coś i odrazu jest zapytanie,to są jakieś boty o 17godzinie pisze dobry wieczór,najpierw zwrot grzecznościowy,a później wprost podaj maila,nie zdziwionym się jakby to było tłumaczem teumaczone z innego języka
Mam podobny problem, ktoś kupił kamerę, którą sprzedaję, teraz aukcja jest zamknięta, a ja muszę zapłacić allegro za przedmiot, który jeszcze się nie sprzedał. Czy ktoś może pomóc?
Klient:115070433
Adam Roosevelt
+48 795 139 098
cratesnrocks@outlook.com
@NistorZ proszę! Zrobiliśmy korektę na Twoim rachunku, a konto tego kupującego jest już zablokowane. Dziękuję za Twoje zgłoszenie!
Dziękuję! Czy jest możliwość przywrócenia mojego ogłoszenia z zakończonych ogłoszeń?
@NistorZ przykro mi, nie mamy takiej możliwości, możesz wystawić tę ofertę ponownie, korzystając z opcji "wystaw podobne" dla ułatwienia.
Dzień dobry, mam również ten sam problem. Jakieś konto kupiło z mojej aukcji laptopa z opcją płatności przy odbiorze. Nie ma z tym kimś (lub czymś) kontaktu od momentu zakupu, a prowizja za sprzedaż została pobrana. Nie mam wątpliwości, że to bot. Widzę, że wielokrotnie ten sam nr telefonu oraz nazwisko fake-kont było wskazywane w podobnych dyskusjach. Napisałem wiadomość w formularzu kontaktowym i poniżej zostawiam dane owego klienta, proszę o szybką pomoc i uregulowanie stanu konta prowizyjnego 🙂
Umów się z kupującym na odbiór i płatność.
Dawid Lill
tel: 666 666 765
e-mail: orobybarnes@gmail.com
Brak.
e-mail: orobybarnes@gmail.com
@Kamcioheh sprawdziłam to i korekta opłaty została już wykonana.
Identyczna sytuacja z użytkownikiem Cox Jrco. Adres klienta: ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami. Zakupił przedmiot o godzinie 3:12 Telefon kontaktowy nie odpowiada
@Ghost_Hardware, zablokowaliśmy to konto.
Mam taką samą sytuację, ktoś kupił ode mnie przedmiot, płatność za potwierdzeniem odbioru, telefon nie odpowiada, adresu takiego na jaki ma zostać wysłany sprzęt również nie ma. Zostałam obciążona kwotą 193 zł za wystawienie sprzętu. Oto namiar na podejrzanego klienta:
Cox Jrco
tel. +48 512 239 085
email. hilljatto768@outlook.com
@pzdunkiewicz69, zablokowaliśmy to konto.
Witam, dzisiaj zakupu z odbiorem osobistym po północy dokonał:
Ander Jrco
tel. 512 239 085
@Tohsaka Zablokowaliśmy już konto tego użytkownika. Dziękuję za zgłoszenie.
Mam taką samą sytuacje jak inni. Client:104960918 (Ander Jrco) zakupił wystawiony przedmiot, lecz jego adres jest taki sam, jaki wszyscy wymienili. Klient nie odpisuje na wiadomości na Allegro. Przedmiot zniknął z listy na Allegro, a także dostałem prowizje. choć nie dostałem pieniędzy. Proszę o interwencje moderatorów.
Client:104960918 (Ander Jrco)
Kupione: 08 Kwi 2022 23:47
Liczba sztuk: 1
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Ander Jrco
tel. 512 239 085
email. moorehu587@outlook.com@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Taka sama sytuacja u mnie na aukcji zakup przez Client:105075042 (Ander Jrco) towar z opcją odbiór osobisty, zapłata przy odbiorze i zero kontaktu z kupującym (brak odpowiedzi na wiadomości, tel. milczy). Towar zniknął z aukcji na allegro, a naliczone zostały opłaty z tytułu prowizji od sprzedaży. Proszę o interwencję.
@Nimrod-PW Dzięki za sygnał, to konto jest już zablokowane. Napisz do nas przez ten formularz w sprawie zwrotu opłaty transakcyjnej: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...