Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
Mam to samo z dziś: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Client:105112720 (Ander Jrco)
Ander Jrco
tel. 512 239 085
email. gutimoore867@outlook.com
Sprzedałem telefon metoda płatności przy odbiorze osobistym
Brak kontaktu z kupującym i jakiego koliwiek odzewu a na allegro mam do zapłaty 125 zł za sprzedaż której nie ma.
Co zrobić w tym przypadku
Jak nie zapłaci to na AL aukcja się sama wznawia po 5 dniach ,na normalnym po 7 .Na normalnym łatwiej odzyskać naliczoną prowizję (np.wskazując dokładnie że ta sama aukcja jest wznowiona ponownie) ,na AL jest gorzej bo regulamin nie przewiduje zwrotów ale warto na allegro powalczyć.Najlepiej zrezygnować z odbiorów osobistych i wysyłek za pobraniem ,to tylko kłopoty dla sprzedawcy.
@Pirat196 żeby odzyskać w takim przypadku naliczoną prowizję musisz udowodnić ,że do finalizacji zakupu nie doszło , jak pisze @kolekcjoner608 nie oferuj odbioru osobistego z płatnością przy odbiorze .
Sprzedałem telefon opcja wyboru platnosc przy odbiorze. Brak kontaktu z kupującym.
Co zrobić ponieważ allegro chce prowizje od sprzedaży.
Nie udostępniaj pobrań a ni odbioru osobistego, zwrot prowizji otrzymasz tylko jak masz dowód że nie doszło do transakcji. O zwrot piszesz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
Dzień dobry,
Użytkownik Client:105101109 (Ander Jrco) zakupił u mnie wystawiony przedmiot na aukcji. Brak jakiegokolwiek kontaktu.
Proszę zablokować konto tego użytkownika.
Client:105101109 (Ander Jrco)
Kupione: 21 Kwi 2022 00:07
Liczba sztuk: 1
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Ander Jrco
tel. 512 239 085
Jak mogę odzyskać opłatę która została mi potrącona za sprzedaż.
To nie jest sprzedaż tylko próba wyłudzenia twoich danych i dostępu do twojego konta ,możesz się spodziewać niebawem podsyłanych linków lub potwierdzenia wpłaty -ale nic nie płać i w nic nie klikaj bo możesz dużo stracić. NIE MA ULICY GRUNWALDZKIEJ W MIAMI.
@raaff1977 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. W sprawie zwrotu opłaty transakcyjnej napisz proszę do nas tutaj.
Dzień dobry, Otrzymałem informacje, że towar, który wystawiłem na sprzedaż został kupiony (odbiór osobisty, płatność przy odbiorze). Okazuje się, że osoba, której dane otrzymałem ma adres w Miami, telefon nie odpowiada. Chciałbym anulować sprzedaż i wystawić konsolę jeszcze raz tylko z możliwością przelewu. Konto tej osoby wydaje się fikcyjne: Dane Odbiorcy Kupujący: Client:105101109 (Ander Jrco) Kupione: 21 Kwi 2022 00:25 Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze Ander Jrco ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami tel. 512 239 085 email. toniscott789@outlook.com
Podejrzany klient na allegro lokalne
Kupił ode mnie rzekomo przedmiot ale żadnej kwoty nie otrzymałem oraz informacji. Natomiast zostałem obciążony przez allegro. Już wyjaśniam sprawę u Moderatora. czekam na rozwiązanie sprawy. Proszę o weryfikację tego fałszywego konta .
Client:104292328 (Terry Jrco)
Kupione: 06 Lut 2022 03:54
Liczba sztuk: 1
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Terry Jrco
tel. 666 766 644
email. scottlill457@outlook.com
@cioku2 dziękuję za Twoją wiadomość. Zablokowaliśmy to konto.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o pomoc, mój produkt został kupiony, odbiór osobisty, płatność przy odbiorze, czytałem o tym kupującym i adresie i to oszust. Dodam że zostałem obciążony kwota ponad 130 zł.
Nie udostępniaj odbiorów osobistych ani wysyłek za pobraniem to unikniesz takich kłopotów .Oszuści szturmują AL gdzie mają pole do popisu ,zwłaszcza u osób które zaczynają przygodę z handlowaniem na tym portalu.
@Client:87241559 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. W sprawie opłaty za obsługę transakcji napisz proszę do nas tutaj.
Proszę zająć się kontem Client:104797015
Gościu kupił u mnie telefon, chce zapłacić przy odbiorze ale zero kontaktu do typa. Tel nie odpowiada, na e maile nie odpisuje. Proszę o zwrot kosztu prowizji bo jednak skasowali mi 80 zł za pajaca.
@dj-kt-91, zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry
Konto dalej aktywne dokonało zakupu, proszę o zwrot naliczonej kwoty za sprzedaz
Odbiorca Ander Jrco 512 239 085 gutimoore867@outlook.com