Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
@Olafix98 Dziękuję za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
tesz sprzedałem przedmiot wczoraj i niema z kupującym żadnego kontaktu dane kyupujacego sa podejrzane lynn milina łódź a ulicy takiej która jest podana nie istnieje w łodzi..i jak teraz złozyc wniosek o zwrot prowizji skoro w zakładce zamówienia od kupującego nie mam mojej sprzedazy ?
@rawibox1, konto kupującej jest zablokowane. Napisz do nas przez ten formularz i opisz tę sytuację. Powinieneś odzyskać opłatę za sprzedaż.
Dzień dobry,
Konto kupującej jest zablokowane a mimo to, nadal dokonuje transakcji.
Dziś w nocy, kupiła na moim koncie Allegro Lokalnie telefon z opcja odbioru osobistego.
Jak to możliwe że dane do konta są nie weryfikowalne? Znów dokonała transakcji na fałszywe dane!
Dane:
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Lynn Milina
ul. II Morskiego Pułku Strzelców 100, 41-218 Łódź
tel. 586 968 771
email. lynnmiller768@outlook.comOSTRZEGAM PRZED OSZUSTKĄ!
Kiedy zostanie przywrócona moja sprzedaż na Allegro Lokalnie?
chyba to konto znowu jest odblokowane, bo dzisiaj ja dostałem od niej zamówienie. Co dalej z tym robić ?
Dzień dobry!
Również dostałem zamówienie na te dane, co najlepsze z odbiorem osobistym.
Zgłosiłem do Allegro, napisali, że w moim przypadku to próba wyłudzenia.
Mają zablokować to konto
@kaszyc @duchu1234 dziękuję za Wasze zgłoszenia! Konto tej osoby zostało już zablokowane. Dokonała tych zakupów, zanim zablokowaliśmy konto. Otrzymacie opłatę naliczonej opłaty za obsługę transakcji.
Próba wyłudzenia z konta:
Client:108999972 (Lynn Milina)
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Lynn Milina
ul. II Morskiego Pułku Strzelców 100, 41-218 Łódź
tel. 586 968 771
email. franklynn758@outlook.com@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Oferta: 00db46ea-532c-4501-97d9-75c98b33a432
Client:109146320 kupił przedmiot na allegro lokalnie z opcją odbioru osobistego,
a teraz wysyła mi z innego adresu e-mail wiadomość :
"Cena jak na 2000zl i wlasnie sprawdzilem koszty wysylki z UPS Standard i jest to okolo 200zl do Włochy.
Potrzebuje, aby wyslac mi pelne konto bankowe do platnosci, takich jak.
Nazwa:
Numer konta:
Tak, moge dokonac przelewu do Ciebie .."
Boję się dzwonić na podany nr ... aby jeszcze bardziej nie stracić.
Rozumiem , że wtopiłem z prowizją?
Dane kupującego i dodatkowy e-mail do wglądu dla moderatora.
@leonzk dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane. Napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, żeby odzyskać opłatę za obsługę transakcji.
Dziękuję za szybką reakcję - Pozdrawiam.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dokładnie taką samą wiadomość otrzymałem z tego samego numeru konta - Client:109146320 zakupił ode mnie telefon Samsung przez KUP TERAZ - allegro również naliczyło prowizję.
@ramborior to również napisz do nas proszę za pomocą tego formularza.
Już zablokowaliśmy to konto, dziękuję za Twoje zgłoszenie!
Nic, nie podawaj więcej już maili, nie zapłacił to nie ma zakupu.
Tylko czemu mam czekać aż 5dni na odblokowanie aukcji zablokowanej przez oszusta. Tego nie rozumiem.
Jutro moderatorzy zablokują konto oszusta a Ty wystawisz.
@olgaklatt Cześć. 🙂 Konto zostało już zabezpieczone, doszło na nim do włamania. Możesz poczekać 5 dni na wznowienie oferty lub wystawić ofertę jeszcze raz, bez czekania. Przydatna będzie opcja "Wystaw podobne".
Przypilnuj tylko proszę, żeby nieopłacona oferta się nie wznowiła. Po 5 dniach od zakończenia ogłoszenia wyślemy Ci mejla zatytułowanego Kupujący nie zapłacił. Za 24h ogłoszenie będzie znów widoczne. Masz 24 godziny na decyzję – po tym czasie automatycznie wznowimy Twoje ogłoszenie. Jeśli nie chcesz wznawiać ogłoszenia, wybierz Wyłącz wznawianie.
Dostałem dzisiaj to samo tyle że od innego.