Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
A masz jakieś dowody?
@proof77 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Lynn Milina
ul. II Morskiego Pułku Strzelców 100, 41-218 Łódź
tel. 586 968 771
email. lynnmiller768@outlook.com@Ara747 dziękuje za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Na Twoim rachunku jest już korekta opłaty za obsługę transakcji, możesz to sprawdzić w tej zakładce.
28.11.2022r. ten sam Klient zakupił na moim koncie aparat. Nie odpisuje, nie odbiera telefonu. Bardzo proszę o zablokowanie użytkownika oraz zdjęcie z mojego salda opłaty za obsługę transakcji.
"Kupujący:
Client:108999972 (Lynn Milina)
Kupione: 28 Lis 2022 06:29
Liczba sztuk: 1
Dostawa:
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Lynn Milina"
Dzięki, na przyszłość będę pamiętać ale teraz nie mam jak dokonać takiej zmiany niestety.
@Olafix98 Dziękuję za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
tesz sprzedałem przedmiot wczoraj i niema z kupującym żadnego kontaktu dane kyupujacego sa podejrzane lynn milina łódź a ulicy takiej która jest podana nie istnieje w łodzi..i jak teraz złozyc wniosek o zwrot prowizji skoro w zakładce zamówienia od kupującego nie mam mojej sprzedazy ?
@rawibox1, konto kupującej jest zablokowane. Napisz do nas przez ten formularz i opisz tę sytuację. Powinieneś odzyskać opłatę za sprzedaż.
Dzień dobry,
Konto kupującej jest zablokowane a mimo to, nadal dokonuje transakcji.
Dziś w nocy, kupiła na moim koncie Allegro Lokalnie telefon z opcja odbioru osobistego.
Jak to możliwe że dane do konta są nie weryfikowalne? Znów dokonała transakcji na fałszywe dane!
Dane:
Lynn Milina
tel. 586 968 771
email. lynnmiller768@outlook.comOSTRZEGAM PRZED OSZUSTKĄ!
Kiedy zostanie przywrócona moja sprzedaż na Allegro Lokalnie?
chyba to konto znowu jest odblokowane, bo dzisiaj ja dostałem od niej zamówienie. Co dalej z tym robić ?
Dzień dobry!
Również dostałem zamówienie na te dane, co najlepsze z odbiorem osobistym.
Zgłosiłem do Allegro, napisali, że w moim przypadku to próba wyłudzenia.
Mają zablokować to konto
@kaszyc @duchu1234 dziękuję za Wasze zgłoszenia! Konto tej osoby zostało już zablokowane. Dokonała tych zakupów, zanim zablokowaliśmy konto. Otrzymacie opłatę naliczonej opłaty za obsługę transakcji.
Próba wyłudzenia z konta:
Client:108999972 (Lynn Milina)
Lynn Milina
tel. 586 968 771
email. franklynn758@outlook.com@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Oferta: 00db46ea-532c-4501-97d9-75c98b33a432
Client:109146320 kupił przedmiot na allegro lokalnie z opcją odbioru osobistego,
a teraz wysyła mi z innego adresu e-mail wiadomość :
"Cena jak na 2000zl i wlasnie sprawdzilem koszty wysylki z UPS Standard i jest to okolo 200zl do Włochy.
Potrzebuje, aby wyslac mi pelne konto bankowe do platnosci, takich jak.
Nazwa:
Numer konta:
Tak, moge dokonac przelewu do Ciebie .."
Boję się dzwonić na podany nr ... aby jeszcze bardziej nie stracić.
Rozumiem , że wtopiłem z prowizją?
Dane kupującego i dodatkowy e-mail do wglądu dla moderatora.
@leonzk dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane. Napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, żeby odzyskać opłatę za obsługę transakcji.
Dziękuję za szybką reakcję - Pozdrawiam.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dokładnie taką samą wiadomość otrzymałem z tego samego numeru konta - Client:109146320 zakupił ode mnie telefon Samsung przez KUP TERAZ - allegro również naliczyło prowizję.