Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
Również ta sama sytuacja mnie spotkała dzisiaj rano z tego samego konta. Proszę o kontakt moderację allegro i o anulowanie prowizji.
Napisz do nich w formularzu. Ja już mam zwrot.
Analogiczna sytuacja u mnie, telefon milczy:
Umów się z kupującym na odbiór i płatność.
Rudiger Lill
tel: 666 666 765
e-mail: edwardilliams@gmail.com
Brak.
@diton89 Dzięki za zgłoszenie! Konto zostało zablokowane.
Zgłaszam podejrzaną osobę:
Lynn Lynn
e-mail: adebayojrfigo@gmail.com
Zaraz wypełnie formularz o zwrot prowizji...
@MurczakM Dziękuję bardzo za zgłoszenie, zgłosiłam to konto
Umów się z kupującym na odbiór i płatność.
Lynn Lill
e-mail: oguntadeemma03@gmail.com
Brak.
e-mail: oguntadeemma03@gmail.com
@gimti29 Konto zablokowane. Dzięki!
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
dzień dobry. Kupił ode mnie komputer ten użytkownik o którym tu mowa, nie ufam mu. Używa tego samego nr telefonu oraz mail
co powinienem zrobić aby odzyskać prowizję?
z góry dziękuję za pomoc
pozdrawiAm
Mateusz
dodaje screen shoty
@Client:45265485 Dziękuję za zgłoszenie. Konto tego użytkownika zostało zablokowane, anulowałam też prowizję. Możesz wystawić ofertę ponownie 🙂
Kilka godzin po wystawieniu drona na platformie allegro, został on zakupiony przez niejakiego:
Lynn Lill, Client: 116540849
nr tel. - 666 666 765
mail - oguntadeemma03@gmail.com
Osoba ta wybrała odbiór osobisty i płatność przy odbiorze, ale zacząłem dostawać maile w którycg jestem proszony o podanie numeru konta bankowego i wysyłkę paczki do Włoch. Proszę o zajęcie się tą sprawą - skasowanie konta oszusta i anulowanie oferty sprzedaży mojego produktu. Dzieje się to już drugi raz i produkt jest kupowany przez tego samego bota o zmienionym mailu i numerze klienta. Jak można zauważyć, allegro niestety nic z tym nie robi i trwa to w nieskończoność.
Ta osoba jest znana i blokowa wielokrotnie: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@olegowiczdan dziękuję za Twoje zgłoszenie! Konto jest już zablokowane, otrzymałeś też już korektę opłaty za obsługę transakcji.
Dzień dobry,
zostałem ponownie oszukany i złodziej kupił mój przedmiot.
Bardzo proszę o anulowanie rozliczenie.
Oferta: f8fec8ce-a629-45f3-8342-6d2291f59972
Client:116540849
@AigelRC dziękuję za Twoje zgłoszenie!
To konto jest już zablokowane, otrzymałeś też już korektę naliczonej opłaty.
Dzień dobry, bardzo proszę o anulowanie rozliczenia, blokadę oszusta i wznowienie mojego ogłoszenia:
Dostawa |
Odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze |
Umów się z kupującym na odbiór i płatność. |
Odbiorca |
Pawel Lill |
666 666 765 |
balogunthomas221@gmail.com |
Uwagi do dostawy: brak |
@robert-814 Opłata została anulowana, konto zablokowane. Możesz wystawić swoją ofertę ponownie.
Dzień dobry, wczoraj wieczorem wystawiłem konsole i została ona kupiona przez osobę:
Client:116676719
Pawel Lill
e-mail: balogunthomas221@gmail.com
Osoba ta wybrała odbiór osobisty i płatność przy odbiorze oczywiście nie odpisuje widzę ze osoby wyżej miały podobny problem
Proszę o zajęcie się tym, anulowanie oferty sprzedaży mojego produktu oraz obciążeń prowizji.