Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W ubiegłą niedzielę ktoś dał zawyżoną cenę na mojej aukcji z telefonem Samsung A10 i nie zapłacił - zgłosiłem do Allegro i zawieszono mu konto. Po 3 dniach Allegro wznowiło mi aukcję która jutro się kończy a dzisiaj ktoś zalicytował kwotę o wartości auta - TO JEST CHORE !!! Znowu popsuta aukcja - nawet jak to konto Allegro zablokuje to jutro przed końcem aukcji ktoś stworzy nowe konto tak jak w niedzielę i będzie to kwadratura koła. Czy można coś z tym zrobić ??? Jakaś masakra.
@festung-breslau nic na to nie poradzisz, bo o ile konta sprzedających potrafią powiązać, to kupujący mogą zakładać do woli
Czyli lepiej nic nie wystawiać bo nie ma na to lekarstwa.
Nie
ale nie dawaj na licytację tylko jako kup teraz
klient napisał że się pomylił licytując i teraz ja mam problem. Nie rozumiem dlaczego Allegro nie usunie oferty tego gościa ? NIKT Z MODERATORÓW SIĘ NIE ODZYWA !!! Usuńcie tą ofertę i będzie z głowy. Zgłosiłem to wczoraj i kompletnie nikt nie reaguje
@festung-breslau może trzeba ich zawołać🤔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@festung-breslau Przykro mi, ale nie mamy takiej możliwości. Możesz jedynie zakończyć ogłoszenie przed czasem i wystawić je ponownie.
Niestety nie mogę zakończyć przed czasem - nic mi to nie da bo nie mogę odwołać ofert - więc zakończę sprzedaż i będę czekał 3 dni - to jest (tak grzecznie) - CHORE !!! Wolna amerykanka - ktoś może robić co chce i właściciel / opiekun Allegro Lokalnie - nie może nic zrobić ! Gdzie tu sens i logika ?
@festung-breslau Możesz zakończyć to ogłoszenie i wyłączyć jego automatyczne wznawianie.
@festung-breslau @Idź go sprzedaj do pierwszego lepszego lombardu. Dostaniesz nieco mniej ale też będziesz mieć zdecydowanie mniej nerwów niż ze sprzedażą na Allegro 😉