anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ponownie ktoś psuje mi aukcję z telefonem - ktoś mi pomoże ?

festung-breslau
#9 Pomysłodawca

W ubiegłą niedzielę ktoś dał zawyżoną cenę na mojej aukcji z telefonem Samsung A10 i nie zapłacił - zgłosiłem do Allegro i zawieszono mu konto. Po 3 dniach Allegro wznowiło mi aukcję która jutro się kończy a dzisiaj ktoś zalicytował kwotę o wartości auta - TO JEST CHORE !!! Znowu popsuta aukcja - nawet jak to konto Allegro zablokuje to jutro przed końcem aukcji ktoś stworzy nowe konto tak jak w niedzielę i będzie to kwadratura koła. Czy można coś z tym zrobić ??? Jakaś masakra.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@festung-breslau  nic na to nie poradzisz, bo o ile konta sprzedających potrafią powiązać, to kupujący mogą zakładać do woli

oznacz moderatorów

festung-breslau
#9 Pomysłodawca

Czyli lepiej nic nie wystawiać bo nie ma na to lekarstwa.

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Nie

ale nie dawaj na licytację tylko jako kup teraz

oznacz moderatorów

festung-breslau
#9 Pomysłodawca

klient napisał że się pomylił licytując i teraz ja mam problem. Nie rozumiem dlaczego Allegro nie usunie oferty tego gościa ? NIKT Z MODERATORÓW SIĘ NIE ODZYWA !!! Usuńcie tą ofertę i będzie z głowy. Zgłosiłem to wczoraj i kompletnie nikt nie reaguje

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@festung-breslau Przykro mi, ale nie mamy takiej możliwości. Możesz jedynie zakończyć ogłoszenie przed czasem i wystawić je ponownie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

festung-breslau
#9 Pomysłodawca

Niestety nie mogę zakończyć przed czasem - nic mi to nie da bo nie mogę odwołać ofert - więc zakończę sprzedaż i będę czekał 3 dni - to jest (tak grzecznie) - CHORE !!! Wolna amerykanka - ktoś może robić co chce i właściciel / opiekun Allegro Lokalnie - nie może nic zrobić ! Gdzie tu sens i logika ?

oznacz moderatorów

w_kiwi

@festung-breslau Możesz zakończyć to ogłoszenie i wyłączyć jego automatyczne wznawianie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@festung-breslau @Idź go sprzedaj do pierwszego lepszego lombardu. Dostaniesz nieco mniej ale też będziesz mieć zdecydowanie mniej nerwów niż ze sprzedażą na Allegro 😉

oznacz moderatorów