Witam. Mam od dłuższego czasu problem z aplikacją allegro lokalnie na telefonie. Nie mogę sprawdzać wpłat od kupujących ani roić wypłat. Po wejściu w zakładkę wyskakuje komunikat strona nie istnieje. Przeinstalowanie aplikacji przynosiło skutek na jeden dzień. Teraz już i to nie pomaga. Malo tego jeden z kupujących otworzył dyskusje a w aplikacji ani powiadomienia na telefonie z aplikacji ani dyskusji w aplikacji. Dopiero po zalogowaniu w przeglądarce wszystko działa normalnie. Telefon nowy, android najnowszy, aplikacja zaktualizowana i dalej to samo. Ma ktoś podobny problem?
@Arek-A16 Do zweryfikowania problemu proszę Cię o kilka informacji:
- rzuty całego ekranu obrazujące problem,
- dokładną wersję aplikacji, jaką posiadasz,
- model telefonu.
Witam. Po próbie wejścia w płatności albo wpłaty od kupujacych widzę to co na zdjeciu poniżej. Teraz po przeinstalowaniu aplikacji bylo dobrze a dziś znowu to samo.
Wersja allegro lokalnie to 2.2.28 a telefon to motorola edge 50 neo. Android w wersji 15stej. Pomimo zaznaczenia zgód nie działają powiadomienia. Rzadko wchodzę na maila przypisanego do konta i nawet nie wiedzialem ze kupujacy otworzyl spór. Seoja droga na aplikacjii alegro po wejsciu w dzwoneczek mam powiadomienia od 29 grudnia a o wypowiedzeniu sie allegro o sporze dopiero z 24 lutego gdzie jiz bylo za pozno n a reakcje z mojej strony bo poszla kasa z programu.
@Arek-A16 dziękuję za przesłane informacje!
Konsultuję to, wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź.