Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem z wybraniem paczkomatu na allegro lokalne podczas generowania etykiety, brak możliwości wybrania paczkomatu, nawet po wpisaniu nazwy ręcznie
Mam ten sam problem.
ja też mam to samo
U mnie też cały czas to samo, to jest jakaś kpina z tym allegro nawet nie odnosi się do sprawy, a to już nie pierwszy raz. Szkoda, że nigdy nie mają awarii z naliczaniem prowizji, bo zapewne dopiero wtedy zainteresowali by się problemem...
Mam to samo
Nie można wydrukować etykiety na paczkę w InPost Allegro Lokalnie !!! Wczoraj tj. poniedziałek 27-09-2021 od godz. 21,30 do chwili obecnej godz. 3,00 wtorek 28-09-2021 bezskutecznie kilkanaście prób !!! A wszyscy piszą "proszę o szybką przesyłkę" POOOOMOOOCYYYY !!!!
Tak jak w temacie nie mogę wybrać żadnego paczkomatu, a tym samym nadać przesyłki w allegro lokalne cały czas wczytuje i nic nie wyświetla, ani klikając w mapę ani w listę, nie działa też wpisanie nazwy paczkomatu. Sprawdzałem też w aplikacji jest to samo. Co może być przyczyną?
Potwierdzam
Również potwierdzam
@Trex95 Przyczyną może być awaria systemu na Allegro, dokładnie taka, jaka miała miejsce kilka dni temu.
W tym przypadku nie ma czegoś takiego jak "awaria serwisu Allegro".
Wszyscy dobrze wiedzą, że jedynym uznawanym przez serwis powodem "awarii" jest brak możliwości zalogowania się na konto. Stąd też następują późniejsze rekompensaty dla sprzedających (określone w regulaminie), dla kupujących już nie.
Wszystkie inne występujące problemy są natury technicznej, nie podlegają pod "awarię". Często pracownicy Allegro przerzucają odpowiedzialność za występujące błędy na operatorów - InPost lub PP.
Znowu nie działa opcja nadania paczki z allegro inpost. Kółeczko kręci się i kręci i kręci. Sprawdzane na kilku przeglądarkach i różnych sprzętach.
Cześć. Problem już został naprawiony, wszystko powinno wrócić do normy. Dajcie znać, czy już możecie generować etykiety i wybierać Paczkomaty.
Mam znów ten problem