Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam pytanie kupujący wpłacił kwotę za telefon a ja uszkodziłem telefon i w związku z tym nie mogłem wysłać sprzętu.W związku z tym nie doszło do transakcji.Pieniądze zwróciłem i czy mogę starać się o zwrot prowizji ze sprzedaży jak nie doszło do sprzedaży z winy losowej sprzedającego.
proszę o pomoc w sprawie.
Pozdrawiam
Remigiusz
@remo1919 Jeżeli sprzedałeś na Allegro Lokalnie, to zwrotu nie dostaniesz.Tam nie ma prowizji od sprzedaży.Tam jest opłata transakcyjna niepodlegająca zwrotowi.
Możesz się starać o zwrot prowizji, ale zwrotu nie otrzymasz w takiej sytuacji. Od decyzji odmownej możesz się odwołać przez formularz, przedstawiając swe argumenty, ale szanse na zmianę stanowiska Allegro są praktycznie żadne.
"kupujący wpłacił kwotę za telefon a ja uszkodziłem"
czyżby celowe działanie?
Powiedziałem że uszkodziłem ale tak naprawdę dzieciak mi zwalił ze stołu i poszedł lekko ekran,ale to nie ważne bo pieniądze oddałem i takie mówienie że celowe jest nie na miejscu.
Dzięki za podpowiedzi
Masz podwójnego pecha. Nie dość, że telefon oklejony z dwóch stron folią ochroną i zamknięty w etui spadł ze stołu i się potłukł, to jeszcze sprzedał się dużo taniej od dwóch poprzednich Galaxy Note'ów 10+.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!