Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem na Allegro Lokalnie, z jakiegoś powodu po pierwszej sprzedaży środki zostały wypłacone, ale teraz przycisk stał się nieaktywny.
Wisi komunikat o zmianie konta, chociaż go nie zmieniałem. I tak już od 2 tygodni.
Jak wypłacić środki?
W poniedziałek PayU pytało mnie, co sprzedawałem, jak długo jestem w Polsce i gdzie kupiłem towar. Potem przestali się odzywać i nie piszą nic nowego.
Proszę, podpowiadzcie, czy można jakoś poprosić ich, żeby jednak zweryfikowali dane i wypłacili pieniądze?
@Client:104211501 konsultuję te kwestię i wrócę z informacją.
@Client:104211501 przykro mi, ale muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. PayU weryfikuje kwestie aktywacji rachunku do wypłat i jeśli będą potrzebne jeszcze dodatkowe informacje, to otrzymasz od nich wiadomość mailową.
Czy mogę przelać pieniądze na konto Allegro mojej żony lub korzystać z tych pieniędzy na zakupy na Allegro?
Dlaczego miesiąc po sprzedaży pieniądze są zamrożone?
W zasadzie zabrali mi laptopa, a nie dają za niego pieniędzy.
@Client:104211501 nie będzie takiej możliwości - dane właściciela rachunku, muszą być identyczne jak właściciela konta Allegro. Nie będzie też możliwości opłacenia zamówienia, z tych środków. Przykro mi, ale musimy zaczekać na decyzję PayU w sprawie aktywacji rachunku.
No, w tej chwili PayU weryfikuje mnie już miesiąc i pod różnymi danymi nie przepuszcza mojego profilu. Czyli rozumiem, że ich decyzja jest negatywna.
Zatem pytanie, jak mogę otrzymać pieniądze nie przez PayU?
Czy powinienem zażądać zwrotu laptopa od kupującego?
@Client:104211501 PayU nie podjęło jeszcze decyzji w sprawie weryfikacji i tak jak wspomniałam musimy zaczekać na informację od nich w sprawie aktywacji rachunku. Na ten moment, aby wypłacić środki za sprzedaż - należy zweryfikować rachunek do wypłat.
Rozumiem, że sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa - jednak muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. Gdy tylko operator płatności PayU wyda decyzję w Twojej sprawie, otrzymasz o tym informację.
Dzień dobry. @Sa_nova @Syrena_zT @w_kiwi @MiMary @la_nika
Jak Państwo rozumieją, nadal nie mogę wypłacić środków.
Minął już tydzień od ostatniej wiadomości od PayU, gdzie pytali, co sprzedawałem, dlaczego to sprzedawałem i jak długo jestem w Polsce.
A także 1,5 miesiąca od momentu, gdy po raz pierwszy wysłałem dokumenty do PayU.
W tym czasie wymieniliśmy 10 wiadomości, jak Państwo rozumieją, nikt tam nie zamierza mi niczego potwierdzić.
Dlatego pytanie, jak mogę wypłacić środki.
Rozumiem, że bardzo chcieliby Państwo napisać – poczekaj jeszcze, ale wydaje mi się, że 1,5 miesiąca to wystarczający czas na czekanie. Nie sądzę, że jeden czy dwa dni coś zmienią.
Błagam o znalezienie opcji wypłaty pieniędzy nie przez PayU. Rozumiem, że środki zostały przelane na konto przez PayU, ale PayU nie pozwala mi ich wypłacić i nie pozwoli, skoro przez 1,5 miesiąca tego nie zrobili.
@Client:104211501 Interweniowaliśmy u operatora w sprawie przyspieszenia działań. Mam nadzieję, że przyczyni się to do szybkiego rozwiązania problemu.
@nat_not Dzień dobry, bardzo dziękuję, ale już w zeszły wtorek prosiliście ich o przyspieszenie.
Jest już poniedziałek kolejnego tygodnia.
Proszę podpowiedzieć, jak wypłacić środki, nie korzystając z PayU.