anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Punkt odbioru i nadania wobec Allegro Smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:135465711
#2 Obserwator#

Dzień dobry. Ponieważ "Allegro" zmieniając sobie warunki punktu nadania i dostawy, a szczególnie mnie dotknęło, gdy obok mnie nie ma paczkomatu "Allegro One", i muszę jechać do innej miejscowości, aby nadać przesyłkę. Chodzi o paczkomaty InPost, z których korzystałem, a teraz nie mogę. Chciałbym zapytać, czy "Allegro Lokalnie" nie licząc się ze sprzedawcami, którzy widzieli korzyści z tego wynikające, wykupując tą usługę "Allegro Smart", stracili na tym? Allegro lokalnie" powinno raczej wyjść naprzeciw i rozliczyć się finansowo, jeśli zmieniło swoje ustalenia na niekorzyść osób zainteresowanych ? Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kostas11
#21 Demiurg#

@Client:135465711 można zmienić, domyślnie wciśniętą dostawę, klikasz "zmień" i wybierasz co Ci pasuje 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

OK

oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

Na tą opcję ustawienia muszę uważać, aby ponownie nie popełnić błędu. Szkoda tylko, że nie widzę takich ustawień do zapisania dla wszystkich moich ofert jednocześnie. No, ale "Oki". Fajnie, że pomogłeś. Punkt, dla Ciebie : )

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:135465711 Jakie zmiany konkretnie masz na myśli? Jeśli klient wybrał dostawę do Allegro One Box, nie możesz nadać paczki w inny sposób niż w konkretnym automacie Allegro. Nic się tutaj nie zmieniło.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Po prostu zapomniałeś przy wystawianiu odznaczyć one boxa. To jest automatycznie zaznaczone i trzeba pamiętać... Jak odznaczysz to klient nie będzie mógł go wybrać...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów