anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie na temat zwrotu, jak to jest?

neo043
#7 Wielbiciel#

Witam allegro wypłacił kupującemu pieniądze z Allegro Protect kwotę 230 zł i teraz ja to muszę spłacić ale nikt mi nie zwrócił towaru który kupujący posiada (Konto do Gry) jestem stratny dwukrotnie.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Tak jest tu opisywany taki przypadek, wielokrotnie. A dlaczego Allegro zwróciło kupującemu rekompensatę? była dyskusją>reklamacja kupującego?

oznacz moderatorów

neo043
#7 Wielbiciel#

Oczywiście że była 12 kwietnia odpisałem na wiadomość kupującego po czym już nie uzyskałem odpowiedzi a 13 kwietnia kupujący poprosił allegro o pomoc i zostały od razu mu wypłacone pieniądze a towar został w rękach kupującego bądź przekazał komuś innemu nie wiem.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@neo043 widzę, że już napisałeś do nas wiadomość mailową. Oczekuj proszę na odpowiedź w sprawie o numerze 32880428. Tylko zespół odpowiedzialny za program Allegro Protect może Ci udzielić szczegółowych informacji na temat opisanej sytuacji. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Po 1 jaka gra? Nie kazde konto z gra mozna wystawic na aukcji a jak nie mozna tzn ze wedlug regulaminu ap sie nie nalezy. 2 tresci cyfrowe nie podlegaja zwrotom. 3 czego dotyczyla reklamacja wklej link do aukcji i opis roszczenia.

oznacz moderatorów