Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam smarta do stycznia 2026. Kupuję i sprzedaję niepotrzebne rzeczy. Przy ofertach na All lokalnie miałam Smarta. Teraz nigdzie nie mam informacji koszcie 0zł ze Smart i klientka zrezygnowała z kupna bo Smart się nie pojawił przy próbie zakupu. Dlaczego? Dostałam propozycje by wystawiać przez **piiip**.
Chodzi mi o InPost paczkomat.
Proszę o odp.
Chwileczkę, przeczytałaś artykuł który Ci podlinkowałem?
Tak. Mając Smart nie mogę kupować u sprzedawców lokalnych dowoli ze Smartem?
Kupować możesz do woli ale Twoje oferty jako SMART będą tylko dla 6 przesyłek w kwartale.
Aktywuj Smart bez limitu zgodnie z instrukcją.
Czyli nie mogę kupować do woli, bo jak każdy sprzedawca ma 6 przesyłek i je wyczerpie, to co? Mam płacić za przesyłkę?
No jeżeli przy ofercie nie ma oznaczenia SMART to płacisz. Normalne 🙂
@lilak5 "Mam płacić za przesyłkę?" Oczywiście - nie ma przecież nic za darmo 🙂
Dlaczego osoba mająca Smart nie może u mnie kupić ze smartem?
@lilak5 Aby kupujący mógł skorzystać z darmowej dostawy, zamówienie musi osiągnąć minimalną kwotę w wysokości 45 zł.
Miałam 45! Klientka miała własnego Smarta! I nie było opcji darmowej dostawy
@lilak5 a masz aktywna opcje bez limitu (po przekroczeniu 6 wysyłek smart za każdą kolejną płacisz 4.99 chyba)
Przed chwilą słyszałam, że mając Smart mogę kupować do woli. Weźcie się zdecydujcie. Odwchciewa się, Allegro przestało być atrakcyjne. Za namową klientki zakładam konto na V___ed.
@lilak5 pytałeś o sprzedaż
Przy zakupie masz 2 warunki kwota, oznaczenie smart oferty i transportu i ilość w zasadzie bez ograniczeń takich transakcji
Pytałam o sprzedaż bo z perspektywy mojej klientki ze Smart, posiadanie przez nią Smarta nic jej nie dawało przy kwocie 45zł z paczkomatem.
Dobra, nieważne, zakładam właśnie konto na V____ed.
A zakładaj 🙂