nie, opłata za to zamówienie, paczka jest w drodze, dzisiaj pewnie dotrze do kupującego, wczoraj była kupiona , zaraz wysłana i od razu rozliczałam się z allegro, po wyłączeniu usługi allegro smart, znowu sprzedałam i już za wysyłkę nie płacę tylko samą prowizję, jeszcze mam darmowe przesyłki, tylko właśnie nie wiem o co chodzi, czemu zapłaciłam całość za dostawę bo prowizji było 9,48 i przesyłka 10,95 =20,43 i tyle zapłaciłam
@07laila Opłata dotyczy zamówienia w ofercie "Płyta winylowa Jerzy Matuszkiewicz -,,Czterdzieści lat minęło''. Kupujący nie skorzystał w nim z darmowej dostawy w ramach Allegro Smart! Opłacił towar i przesyłkę. Przekazaliśmy Ci pełną kwotę (170 zł za towar + 10,95 zł dostawa).
Tak, to rozumiem ale czy opłata z dn. 8.01.2026 w kwocie 20,43 nie jest naliczona od sprzedaży z 7.01.2026 ? Staram się na bieżąco rozliczać z allegro, zlecając przelew na swoje konto zlecam też przelew dla allegro, nie było w rozliczeniach zaległości i dlatego nie bardzo mogę się połapać w tym