Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający powinien mieć możliwość anulowania transakcji w wypadku kiedy kupujący zwleka z wpłatą . Trzeba czekać do 5 dni na wpłatę po tym jak dokonano zakupu to stanowczo za długo. Proszę iść do Biedronki zrobić zakupy i powiedzieć że wpłata za 5 dni. To jest chore aby kupujący nie wpłacał od razu . Proszę to zmienić . Jeśli ktoś decyduje się na zakup to dać opcję „kup teraz” i wpłata. Teraz muszę czekać a pieniędzy od kupującego nie ma . Dopiero po 5 dniach można wystawić przedmiot ponownie.
Jaką masz propozycje dla ludzi którzy nie mają np konta bankowego, lub ich bank nie jest obsługiwany przez PayU czy P24? Zakładasz ze dyskryminacja takich ludzi jest ok? A tak sobie pójdą na pocztę, do banku lub z poziomu komputera wykonają przelew tradycyjny.
Nie tu jest problem!!!!
Problemem są konta boty i brak porządnej rejestracji kupujących!!!
Ja nie jestem od rozwiązyeania problemów Allegro .Sprzedaje przedmiot i chce wpłatę od kupującego jak najszybciej . Tu nie ma żadnej mowy o dyskryminacji .Nie interesuje mnie czy ktoś ma Payu czy nie. Kupujesz to płać. i proszę mi tu nie pisać takich wypaczonych opinii Nie mam czasu na czytanie i odpowiadanie na bzdury .
Bzdury? ale zaakceptowałeś regulamin Allegro? sam idź sprzedawać do biedronki jak ci tu nie pasuje.