Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedałem przedmiot na allegro lokalnie. Dostałem informacje dotyczącą zakończonej płatności lecz gdy wchodzę w rozliczenia pokazuje mi się jedynie kwota którą muszę zapłacić allegro. Mam ustawiony również najkrótszy czas jeśli chodzi o przelewy na konto bankowe. Moje pytanie jest takie, gdzie mogę sprawdzić, że te pieniądze na 100 % zostały przelane i czekają na zaksięgowanie. Nigdzie nie widzę, że została dokonana wpłata. Jestem tutaj nowy pomimo 5 letniego konta, to 1 rzecz którą sprzedałem.
Sprawdź dokładnie od kogo dostałeś to powiadomienie o płatności - adres nadawcy. Takie powiadomienie często wysyłają oszuści z różnych dziwnych adresów mail.
powiadomi enia@allegro.pl z tego maila dostałem pare maili, pierw o zaczętej płatności, potem o zrealizowanej i na końcu o wypłacie.
29.04.2023, 18:02 | wypłata środków PayU | -190,00 zł | 0,00 zł | ||
29.04.2023, 17:21 | wpłata PayU | Konto Valorant (80638b75-bc44-4c59-ab94-f1b7bf204376) | 190,00 zł w tym dostawa 0,00 zł | 190,00 zł |
No to wypłaciłeś więc w czym problem?
Pieniądze wejdą na twoje konto bankowe w najbliższym dniu roboczym, sprawdź raczej po południu. Allegro nie wysyła przelewami błyskawicznymi lecz zwykłymi a to trwa.
ps. powiadomienia są OK, zresztą pieniądze wpłynęły.