Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:99235663, dzięki za sygnał! To konto już zablokowaliśmy. 🙂
Niestety dałem się w konwersacje mailową i podałem dane do przelewu. Na szczęście dziś sprawdziłem temat i zaprzestałem dalszego kontaktu oraz poinformowałem kupującego o próbie wyłudzenia pieniędzy przez Niego.
Działanie Schematycznie - zakupiony towar ma zostać wysłany za granice do Szkocji, Kupujący prześle więcej pieniędzy abym ja mógł dokonać przelewu firmie 2go logistics company za odbiór i wysyłkę mojego towaru.
Dobrze, że zainteresowałem się tematem i szkoda, że tak późno a nie od razu.
pozdrawiam
@rudzikz bardzo dziękuję za zgłoszenie! W tym wypadku najważniejsze, że nie wysłałeś towaru. Zablokowaliśmy to konto.
Z tego co widzę kolejna wiadomości z tego samego maila) Proszę zablokować konto.
Pozdrawiam
@bukietyjadalne, to konto zostało zablokowane. Dzięki!
Client:102164181 ta sama sytuacja
Potwierdzam u mnie to samo Client:102164181
Jestem zainteresowany przedmiotem, Odpowiedz na mój e-mail ( mrkudajames@gmail.com ) dla łatwiejszej komunikacji. Dziękuję Ci
@kaczmarskid @tf2 dziękuję za Wasze zgłoszenia! Zablokowaliśmy wskazane konto.
Client:102820797 mrkudajames@gmail.com the second
Witam właśnie napisał do mnie użytkownik WhatsApp o adresie creedencealabaster@gmail.com
Twierdził ze chce odemnie kupić przedmiot który wystawiłem na allegro lokalnie w sumie dostałem dwie wiadomości pierwsza to z Citibank według tej wiadomości transfer szedł z kijowa poczym dostałem wiadomość od parcel2goshipping.express@gmail.com że muszę opłacić kuriera na kwotę 600zl niestety spieszyło mi się że sprzedaniem przedmiotu i się na to nadziałem niestety głupi byłem i przelałem niestety przy emocjach i tego że wszystko robiłem w trakcie pracy nie zaświeciła mi się lampka z tym że firma ta zażyczyła sobie bitcoin za 600zl dopiero gdzieś mi tam w głowie żarówkę wymienili i zaświeciła się dopiero wtedy kiedy rozmówca napisał że bank wstrzymał przelew i rzada przelewu do potwierdzenia (ubezpieczenia) tranzakcja ta miała opiewa na kwotę 1000 zł abym przelał znów na portwel z bitcoin I że pieniądze zostaną zwrócone na konto po przekroczeniu granicy żebym dodatkowo poczuł się bezpieczniej że tych pieniędzy nie stracę miały być one obserwowane przez FBI co mi się już w ogóle nie klei
Treść wiadomości do mnie
"Mieszkam daleko od Ciebie i dlatego bardzo trudno będzie mi się do ciebie dostać. Zapłacę za przesyłkę i zapłacę za towar tu Allegro ok? Czy tak Ci odpowiada? Nie po raz pierwszy robię to dla mnie jest to bardzo wygodne i nie muszę tracić czasu. dla mnie jest to bardzo wygodne. Ogólnie, jak zapłacę pieniądze . Wyślę ci link OK? W którym musisz wpisać (kartę), aby otrzymać pieniądze. OK? Następnie kurier skontaktuje się z Tobą i umówi się z nim o której godzinie się spotkać. OK? Dla mnie będzie to bardzo wygodne. dziękuję za zrozumienie."
@tf2 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
mr kuda james atakuje nieustanie;
@swiatlocien Dziękuję, konto jest już zablokowane