Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uważajcie proszę na podejrzane wiadomości w języku angielskim i osoby próbujące podjąć kontakt poza Allegro.
Właśnie „klient” chciał mnie wrobić we wzorcowe oszustwo, nieco przypominające tzw. przekręt nigeryjski, który polega na wyłudzeniu pieniędzy.
Wklejam nazwę tegoż „klienta”:
[edycja]
Czy ktoś miał podobną sytuację? Zastanawia mnie skala problemu.
Kolejne konto, z którego wysyłane są te same wiadomości - 100749084
@sagi6 bardzo Ci dziękuję za zgłoszenie! To konto też zablokowaliśmy.
@Rhox89 dziękuję za zgłoszenie! Zawiesiliśmy to konto.
jak wyżej, wiadomości tłumaczone z google tłumacza, proszą o maila poza allegro:
Client:100736480
Client:100645998
@emce_12 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Oba konta są już zablokowane.
Też się podpisze do zbanowania konto - Client:100757265
"Cześć, czy nadal masz go na sprzedaż i ile chcesz go sprzedać jako ostatni? Proszę o odpowiedź bezpośrednio na mój adres e-mail (laurimaeterje12@gmail.com), aby uzyskać szybką odpowiedź. Dzięki"
Client:100624198
Witam, jest to nadal dostępne w sprzedaży? Czy cena jest do negocjacji? Czekam na odpowiedź bezpośrednio na mój e-mail tylko na (gabrielrazvan3744@gmail.com). po prostu odpowiedz na mój e-mail bezpośrednio. Będę bardzo zadowolony, aby zobaczyć odpisać. Pozdrawiam (Pozdrawiam
@sagi6, to konto również właśnie zostało zablokowane. 🙂
Witam.
Proszę również o blokadę tego jegomościa, gdyż dla mnie jest On po prostu śmieszny ale może trafić na osobę łatwowierną:
@pwyzfr6 dziękuję za Twoje zgłoszenie, zablokowaliśmy to konto.
Kolejny do zbanowania.
Client:100850861
Cześć, czy nadal masz go na sprzedaż i ile chcesz go sprzedać jako ostatni? Proszę o odpowiedź bezpośrednio na mój adres e-mail (laurimaeterje12@gmail.com), aby uzyskać szybką odpowiedź. Dzięki
@onlyyyniko, @linkinsi, @ch4zzy - wskazane przez Was konta zostały zablokowane.
@DelikatesyEMKa Bardzo Ci dziękuję, zablokowaliśmy już to konto.
@_HolaOla_ Co z tego że blokujecie konta, jak to się ma do regulaminu allegro i wymagania od sprzedawcy odpowiedzi w określonym terminie? To jak to jest, mam standard Super Sprzedawcy i mam np. 10X dziennie nie odpowiadać po to, żeby mi statystyki spadły? https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/średni-czas-odpowiedzi-na-wiadomości-klien...
Z ostatniej chwili, pogratulować bałaganu https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/zmiany-na-allegro-od-10-maja-VLwwd1WDVTK?utm_source=coma_email&...
Client:100875364
Ten 'mail' nadal w użytku... Wiadomość z wczoraj.
@Scorpiada dziękuję za zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Laurimaeterje12@gmail.com uwaga oszust ! Nieudana próba wyłudzenia telefonu poprzez allegro lokalnie. Rzekomy zakup dla wujka w niemczech