Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam....W sobotę przelałam pieniądze na weryfikację konta ...Mam środki do wypłaty w nadal moje konto jest niezweryfikowane...Miało być do 3 dni roboczych....Da się to jakoś przyspieszyć?
@Client:75868653 Muszę Cię prosić o cierpliwość. Jeśli dane rachunku bankowego są zgodne z danymi konta Allegro, wkrótce otrzymasz informację w sprawie weryfikacji danych.
Nie da się jakoś tego przyspieszyć?
@Client:75868653 Jeśli przelew wykonałeś w sobotę to 3 dni robocze mijają dziś o północy.
Minęły 3 dobye,pieniądze na weryfikację wrócily wczoraj,pieniądze od klienta wiszą na koncie a z allegro żadnej odpowiedzi na temat weryfikcjiw....Co robić?
@Client:75868653 Doradca skontaktował się z Tobą mailowo w sprawie numer 37141868. Udziel proszę odpowiedzi.
Odpowiedziałam już mu... Załącznik z potwierdzeniem przelewu dotarł wkońcu i został przekazany do działu weryfikacji..Czekamy na odpowiedź...Mam nadzieję,że to już ostatnia prosta
@Client:75868653 poczytaj sobie inne wątki dotyczące weryfikacji, ma ona trwać do 3 dni roboczych a czasami trwa tydzień, dwa, miesiąc, dwa ... rok. To normalne.